Avdelingsleder Entreprise - Oslo

 
Avdelingsleder Entreprise - Oslo
GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner med ekspertise innen elektro, ventilasjon, rør, bygg-automasjon, energi og kulde. Våre mer enn 3000 ansatte i Norge, Sverige og Danmark tar hånd om alt av teknikk i bygg, fra prosjektutvikling og installasjon til drift og vedlikehold. GK Gruppen har en omsetning på over 5 milliarder kroner.

Norges ledende rørentreprenørselskap
Til å lede vår Entrepriseavdeling i Oslo søker vi en engasjert og faglig orientert leder. Vi ser etter deg som har erfaring fra vår bransje og som evner å skape samhold og kommunisere godt på alle nivåer både internt og eksternt. Du skal være en strukturert og målbevisst leder som skaper lønnsom vekst sammen med 85 engasjerte og fornøyde medarbeidere. Viktige oppgaver vil være å lede avdelingen i henhold til avtalte mål og strategier, utvikle og motivere avdelingens medarbeidere og definere, prioritere, iverksette og følge opp tiltak i forhold til budsjett, handlingsplaner og målsettinger.

Stillingen krever høyere utdanning primært innen tekniske fag. Du har solid ledererfaring med tydelig resultat- og personalansvar fra bygg- og anleggsbransjen, gjerne i kombinasjon med fagområdet VVS. Erfaring fra konsulentselskaper innen nevnte bransjer vil også være interessant. Det er en fordel om du har prosjektledererfaring og god forståelse for avtaleverk og erfaring med tyngre forhandlinger.

Som person og leder er du forretnings- og resultatorientert, endringsvillig, nytenkende og offensiv. At du har høy integritet og fokuserer på våre verdier anser vi som en selvfølge.

Vi kan tilby en interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi. Videre kan vi garantere utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter for den riktige personen.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi ved Knut Ole Tande, tlf. 916 56 104 eller Wladimir Sabando, tlf. 907 65 422. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Søknad med CV sendes snarest via ”Stillinger” på www.visindi.no.

Søk på stillingen

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle