Bli med til Brussel

 
Bli med til BrusselCity Syd utenfor Trondheim er ett av kjøpesentrene som har blitt oppgradert i forbindelse med prosjektet. Foto: SINTEF Byggforsk
EU-prosjektet CommONEnergy avsluttes i september. Bli med på avslutningskonferansen i Brussel hvis du vil lære mer om energioppgradering av kjøpesentre.

Forskningsprosjektet CommONEnergy har jobbet med å finne en helhetlig tilnærming til energioppgradering av kjøpesentre ved hjelp av innovative teknologier og løsninger.

Mange fordeler
EU-prosjektet avsluttes i september etter fire år med forskning og utvikling. Resultatene fra prosjektet har gjort det mulig å installere og teste nye teknologier for å bedre komfort, redusere energiforbruk og kostnader i fire demoprosjekter i Europa. Ett av disse er City Syd utenfor Trondheim. 
Fordelene ved å oppgradere denne type bygninger er mange for både kunder, leietakere og eiere, og vil bli demonstrert på konferansen.

Workshops og idéutveksling
På konferansen i Brussel 7. september vil det blant annet bli arrangert workshops om forskjellige tema. På slutten av dagen vil det bli mulighet for idéutveksling og nettverking.
– Hvis du vil vite forskningsstatusen på kjøpesentre i Europa, så kom til Brussel i september. Vi har blant annet sett på nye belysningsstrategier, naturlig ventilasjon og avansert styring av tekniske utstyr, sier seniorforsker Matthias Haase ved SINTEF Byggforsk.

Bli med til Brussel for å:
• Få et klarere bilde av kjøpesentre i EU, med fokus på egenskaper, mangler og inklusjon i EU-regelverk
• Høre om de innovative teknologiene som er utviklet, implementert og testet for å bedre komfort, redusere energiforbruk og kostnader
• Lære om demoprosjektene og referansebyggene, og ikke minst potensialet for reproduksjon
• Utforske redskaper for bærekraft og økonomistyring, med tanke på sektorens behov
I tillegg til SINTEF Byggforsk har Storebrand vært med i prosjektet som partner fra Norge.

Les mer om konferansen og meld deg på her
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle