Country manager

 
Country manager

SALDA UAB ble etablert for snart 30 år siden, og er en av Europas ledende produsenter av ventilasjons-utstyr. Fra sin moderne fabrikk i Litauen eksporterer de mange typer aggregater, vifter, varmepumper, kjølere og avanserte styringer til mer enn 30 land. Markedet er alt fra store næringsbygg, hoteller og restauranter til leilighetskomplekser og hus. Målet er alltid å imøtekomme kundens forventninger til avtalt tid og pris. For å styrke sin posisjon i det norske markedet, vil Salda nå etablere et eget avdelingskontor. Til å drive og bygge opp dette kontoret søker vi en motivert.

Som daglig leder vil du være ansvarlig for driften av det norske kontoret. Det inkluderer alt fra operativt salg og kundekontakt til å bygge opp et team. Å selge er en viktig del av jobben. Så snart lederen er på plass er målet å hente inn èn eller to dyktige selgere i første omgang. Samtidig som vi skal få på plass ressurser innen service. Du vil selvfølgelig få god støtte fra fabrikken i Litauen. Salda har ventlasjonsløsninger til alt fra små til virkelig store anlegg. Det er bra fart i det norske markedet, og det har aldri vært et bedre tidspunkt for å starte opp et avdelingskontor. Tar du utfordringen..?!

Vi trenger en person som har god kunnskap om ventilasjon, og som trigges av å oppnå sine mål. For å lykkes bør du kunne svare «ja» på de fleste av disse egenskapene:

  • Du har en kommersiell holdning og trives med teknisk salg
  • Du er god til å utvikle og vedlikeholde kunderelasjoner
  • Du forstår hvordan et selskap må drives for å skape gode resultater
  • Du har god kjennskap til ventilasjon, inkludert noe styring / automasjon
  • Du snakker og skriver både norsk og engelsk
  • Du trives på veien og forstår at det i perioder kan bli mye reising
  • Du kommuniserer godt, og kan forhandle på alle nivåer
  • Du har evnen til å motivere og utvikle teamet ditt
  • Du får godfølelsen av å lykkes

Salda ønsker å etablere seg i Oslo-området, eller i nærheten av en annen norsk by. Det viktigste er likevel å finne riktig Country manager. Hvis du både er kvalifisert og motivert, så ta kontakt uavhengig av hvor du bor. Så snart denne stillingen er besatt, starter vi søket etter flere selgere samt lokaler i nærheten.

Rett kandidat får gode betingelser, med bilordning og bonusavtale. Eierandel kan diskuteres. Grundig produktopplæring blir gitt ved fabrikken i Litauen, for å sikre at du hele tiden er faglig oppdatert. Stillingen rapporterer til hovedkontoret.

Er du tøff nok til å ta utfordringen? Se vår hjemmeside for fullstendig utlysning og søknad:

Søk på stillingen her
comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle