Energiske og tempoglade selgere etterlyses til salgsoffensiv satsning i Produktfakta i Moss. Er det deg?

 
Energiske og tempoglade selgere etterlyses til salgsoffensiv satsning i Produktfakta i Moss. Er det deg?ill.foto Shutterstock
Produktfakta satser stort på å videreutvikle høy intern kompetanse på salg. Salget er rettet mot tjenester som etablerer kontakt mellom kjøper og selger i bygg- og anleggsbransjen. Produktfakta er en del av Byggfakta Docu AS og samlokalisert sentralt i Moss.

Det er krav om lyst og evne til høyt tempo og høy aktivitet er avgjørende for å lykkes. Bruk av digitale medier er effektivt for å oppnå gode salgsresultater. Erfaring og interesse for digitale medier vektlegges.

Kundekontakten skjer via telefon og møtevirksomhet. Det som positivt med erfaring fra leverandørleddet innen bygg og anlegg, og/eller tidligere relevant salgserfaring. Ideelt sett har du formalkompetanse innen markedsføring/salg med dokumenterte salgsresultater.

Salgsarbeidet vil i hovedsak foregå mot markedsansvarlige hos leverandører. Brukergruppen vil være beskrivende ledd i byggeprosessen som f eks rådgivende ingeniører innen elektro og VVS samt arkitekter.


Av personlige egenskaper vektlegges:

Teamorientert, men også evne til å arbeide selvstendig
Ambisiøs og resultatorientert
Energisk og trives med høyt tempo
Høy gjennomføringsevne
Utadvendt og kommersielt orientert
Det vil utarbeides månedlige salgsbudsjetter og avlønningen består av både fastlønn og provisjon. Grundig opplæring vil bli gitt i et allerede velfungerende salgsmiljø. Produktfakta holder til i trivelige lokaler sentralt i Moss og miljøet er salgsoffensivt og uformelt.

Dersom du synes denne stillingen høres interessant ut, vennligst ta kontakt med Stein Andrè Haugerud hos Jobzone for nærmere informasjon eller send en søknad. Vi vil løpende vurdere søknader.

Kontaktperson: Jobzone v/Stein Andrè Haugerud, mobil 954 03 256

Du finner mer info om Produktfakta på http://www.produktfakta.no/

Søk på stillingen HER

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle