Nye medarbeider hos GK

 
Nye medarbeider hos GK

18.06.12: GK er en total teknisk entreprenør og servicepartner. GK tilbyr tekniske installasjoner og rådgivning som bidrar til betydelige energi- og miljøgevinster i kombinasjon med optimal komfort for byggets brukere. GKs løsninger er basert på ledende teknologi, inn...

+ Read more

18.06.12: GK er en total teknisk entreprenør og servicepartner. GK tilbyr tekniske installasjoner og rådgivning som bidrar til betydelige energi- og miljøgevinster i kombinasjon med optimal komfort for byggets brukere. GKs løsninger er basert på ledende teknologi, inngående produktkjennskap og flere tiårs driftserfaring. GK har teknisk kompetanse på høyeste nivå innen fagområdene: ventilasjon, byggautomasjon, kulde, vannbårne energisystemer, energi og rør/VVS.

ED-GK.jpg

Even Damhagen (Bildet) er ansatt som salgsingeniør i GK Bergen 

1. april i år tiltrådte  Even Damhagen stillingen som salgsingeniør, avd. marked i GK Bergen.Even vil jobbe med å markedsføre, selge og forhandle avtaler vedrørende bedriftens løsninger og tjenester overfor nye kunder, samt jobbe med prosjektutvikling. Even er 46 år og kommer fra  Sotrabjelken AS, der han jobbet som salgs- og markedssjef.

 
OD-GK.jpg
Øyvind Dønvold (Bildet) er ansatt som prosjektleder i GK Oslo, BA Entreprise

1. april i år tiltrådte Øyvind Dønvold stillingen som prosjektleder i GK Oslo,
BA Entreprise.  Øyvind er 43 år og kommer fra  HR Prosjekt AS, hvor han var utleid som prosjekteringsleder til JBV, signaltjenester. Han har også jobbet som  senior energirådgiver hos AF Energi og Miljøteknikk, Siemens Building Technologies/BAU og Johnson Controls Norden AS.

 

- Read less

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Ukens bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle