Serviceelektrikere

 
Serviceelektrikere
GK Elektro leverer alt innen elektrotekniske løsninger til privatboliger, borettslag, skoler, sykehus og andre offentlige institusjoner, samt industri, datasenter og alle typer næringsbygg. GK Elektro er et selskap i GK Gruppen, og opererer i sterk samhandling med GKs andre fag for å levere helthetlige tekniske entrepriser og tjenester til nye og eksisterende bygg. Vi er etablert i Østfold, Romerike, Oslo, Asker, Hamar, Lillehammer, Bergen, Trondheim og Tromsø og vi er i overkant av 450 medarbeidere og omsatt for 500 millioner i 2016. GK Gruppen omsetter for over 5 milliarder kroner og har mer enn 3000 ansatte i Skandinavia.

Arbeidssted: GK Elektro Romerike
Søknadsfrist: 31.10.2017

Lei av å sitte i kø? Søk jobb som Serviceelektriker på Romerike!
Ønsker du utfordrende og spennende oppgaver i et firma med gode resultater og vekstambisjoner?

Distrikt Romerike består i dag av ca 60 ansatte fordelt på Jessheim, Kongsvinger og Hamar. Vi etablerer i disse dager en avdeling på Kjeller hvor vi vil være samlokalisert med GK Inneklima og GK Rør.

Vil du være en del av vårt flerfaglige miljø, med hyggelige medarbeidere og godt samhold?

Vi søker etter serviceinnstilte og selvstendige elektrikere:
Til vår serviceavdeling på Romerike er vi er på jakt etter serviceelektrikere med stor interesse eller erfaring innen tekniske installasjoner. Du vil utføre varierte elektrikeroppgaver hos våre kunder som er både privatpersoner og næringsbygg. Som person er du proaktiv, positiv og jobber godt i team. Det er viktig at du ser løsninger for kunden og håndterer kunder og samarbeidspartnere på en profesjonell og tillitsvekkende måte. Fagbrev som elektromontør gr L er nødvendig og du behersker norsk muntlig og skriftlig.

Til de riktige kandidatene kan vi tilby gode arbeidsbetingelser og ordnede forhold i en offensiv bedrift i vekst med solid økonomi.

Søk på stillingen her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle