Skåler for storordre

 
Skåler for storordre
19.06.12: Alfa Laval leverer miljøteknologi for SEK 60 mill. til russisk vodkaprodusent
19.06.12: Alfa Laval leverer miljøteknologi for SEK 60 mill. til russisk vodkaprodusent
Alfa Laval, en verdensleder innen varmeoverføring, sentrifugalseparasjon og væskehåndtering, har vunnet en ordre om å levere en komplett prosesslinje til en av de største vodkaprodusentene i Russland. Ordreverdien er SEK 60 millioner kroner og leveransen skal skje i løpet av 2013.

Alfa Laval skal levere forskjellige typer utstyr for væskehåndtering, dekantere og fordampere. Kontraktspartner er et av Russlands største vodkadestillerier, som ligger i Tatarstan, en region langs sentrale Volga, Prosesslinjen skal forvandle restprodukter til et biprodukt som brukes som dyrefôr.

- Dette er virkelig en miljøteknologiordre som er direkte relatert til nye lovkrav, ettersom vår løsning faktisk forvandler avfall til et verdifullt biprodukt, forteller VD og konsernsjef Lars Renström i Alfa Laval i en pressemelding. Han legger til at ordren bekrefter Alfa Lavals sterke stilling som leverandør av høykvalitative løsninger i Russland.

Siden mars 2010 er det en føderal lov i Russland for å hindre forurensning fra brenneriene, noe som gjør det obligatorisk for alkoholprodusenter å ta hånd om og behandle sine restprodukter.
comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle