1950 farger fra Porsgrund Bad

 
1950 farger fra Porsgrund BadBildet: Poenget er ikke at forbrukeren skal ha 1.950 farger på badet sitt, men at de skal kunne finne nøyaktig den ene fargenyansen eller -kombinasjonen de er på jakt etter. 
21.09.09: Denne høsten satser Porsgrund Bad tungt på relansering av møbelkonseptet Porsgrund Select. Med ny produksjonsteknikk, kan frontene lages i nær sagt all verdens farger.  
21.09.09: Denne høsten satser Porsgrund Bad tungt på relansering av møbelkonseptet Porsgrund Select. Med ny produksjonsteknikk, kan frontene lages i nær sagt all verdens farger.  

Av Odd Borgestrand 
 
- Det betyr i praksis at du kan velge mellom 1.950 farger til Select-serien. Poenget er ikke at forbrukeren skal ha 1.950 farger på badet sitt, men at de skal kunne finne nøyaktig den ene fargenyansen eller -kombinasjonen de er på jakt etter, sier markedskoordinator Line Abrahamsen. 
 
Mer å velge i 
De nye fargemulighetene gjør Porsgrund Select som møbelkonsept mer komplett enn tidligere, og den grunnleggende ideen med denne møbelserien er at forbrukeren skal ha størst mulig valgfrihet, uavhengig av størrelsen på badet.

2009 utgaven av Porsgrund Select-serien har gjennomgått en rekke forbedringer, som i tillegg til nye fargemuligheter omfatter nye belysningsløsninger, forenklet veggmontering og forbedret lukkemekanisme. 
I tillegg til fargesatte fronter, leveres Porsgrund Select med fronter i forskjellige treverk og glass-strukturer.

Alle bad er forskjellige 
Størrelsen på baderommet har tidligere vært en sterk begrensing for hva slags bad sluttbrukeren har endt opp med.

- Med Select-konseptet har vi løst problemet gjennom å dele produktene inn i tre størrelsesgrupper, forklarer hun.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår