20-års jubilant med flere prestisjeprosjekt

 
20-års jubilant med flere prestisjeprosjektBildet: Olto VVS Bademiljø har gjort flere store og prestisjetunge prosjekter på Østlandet. De har blant annet jobbet med renovering av hotellet Amerikalinjen og Oslo Plaza, der de jobbet med ny bar og kjøkken.
I 20 år har Olto VVS Bademiljø på Vennesla reist rundt og gjort prosjektoppdrag rundt i landet, samtidig som de har driftet den lokale rørleggerforretningen på Vennesla.

Olto VVS Bademiljø markerer sitt 20-års jubileum i år, og det er et stort spenn i det rørleggerbedriften jobber med. Fra renoveringsoppdrag på Oslo Plaza til butikken på Vennesla hvor de bistår kunder med å designe og bygge bad, jobber Olto VVS Bademiljø for å alltid levere kvalitet. Det gjenspeiles også i deres satsing på lokale håndverkere.  

100 bad om gangen

Olto har baderomsdesignere som bistår kundene med å designe og bygge bad, og de selger også baderomsprodukter over disk. Rørleggerbedriften gjør det godt i hjemtraktene og deres prosjekter blir tatt godt imot hos kundene.

– Vi har opplevd vekst den siste tiden, som er stas. Vi ønsket å jobbe med litt større prosjekter, og gjerne på prosjekter der vi kan ta 100 bad om gangen. Store jobber er utfordrende og det synes vi er gøy, forteller Morten Omdal, daglig leder hos Olto VVS Bademiljø.

Bedriften teller nå 31 ansatte, og de satser på å ha egne lærlinger og lokale håndverkere. 

– Vi har lokale håndverkere som reiser rundt på de ulike prosjektene, og har også seks lærlinger hos oss. Det fungerer veldig bra, og vi er opptatt av å satse på egne folk. 

Prestisjetunge prosjekt

Olto VVS Bademiljø har gjort flere store og prestisjetunge prosjekter på Østlandet. De har blant annet jobbet med renovering av hotellet Amerikalinjen og Oslo Plaza, der de jobbet med ny bar og kjøkken. For tiden jobber de med å renovere Holmenkollen Park Hotell, som er en stor jobb som vil pågå frem til våren. De jobber også på Tollboden Hotell i Drammen og Dronningen Hotell i Kristiansand, med renovering av alle baderommene, samt sprinkler- og sanitæranlegg, og varme- og kjøleanlegg. 

– Det er spennende oppdrag å jobbe med og vi har mange flinke ansatte på prosjektene. Vi får også mange positive kommentarer fra lokalmiljøet som synes det er gøy at vi har så store oppdrag, sier Omdal.

– Olto VVS Bademiljø har et stort spenn i det de jobber med. De er både den lokale rørleggerbedriften på hjørnet, samtidig som de er involvert i prestisjetunge prosjekter utenfor deres hjemtrakter. Det er stas å ha en slik aktør i lokalmiljøet, som kundene kan stole på at leverer når de skal bygge nytt bad eller pusse opp badet sitt, sier Kari Øgle Kjensberg, administrerende direktør i Bademiljø og Comfort-Kjeden (VVS Norge RMB). 

20-års jubileum

Rørleggerbedriften på Vennesla markerer i år sitt 20-års jubileum, og de planlegger å ha en åpen dag med litt mat og utstillinger for å markere jubileet. Å møte kundene er nemlig verdifullt for rørleggerbedriften. 

– Vi ser fordelen av å ha en lokal butikk, hvor kundene kan komme og fysisk se på de baderomsløsningene og -produktene som de kan tenke seg. Kundekontakten og å være gode rådgivere er viktig for oss, sier Omdal. 

Han trekker frem at dette også er en fordel ved å være medlem av Bademiljø-Kjeden, og at de ved å være medlemmer i tillegg får bedre innkjøp, garantiordninger og flere valgmuligheter. 
– Det er også hyggelig å være en del av Bademiljø. I tiden fremover ønsker vi å rekruttere enda flere flinke folk, og vi vil fortsette å levere god kvalitet for de kundene vi har og for nye kunder, avslutter Omdal. 

Rørleggerbedriften på Vennesla markerer i år sitt 20-års jubileum, og de planlegger å ha en åpen dag med litt mat og utstillinger for å markere jubileet. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår