VVS aktuelt Åpne på nettet Annonsere Om VVS Aktuelt Kontakt oss

Rørleggermester

Dråpen AS er en rørleggerbedrift som ble reetablert i 2014 med solide og kunnskapsrike investorer. Vi tilbyr våre tjenester i Oslo og Akershus. Vår målsetning er å tilby produkter og tjenester til en god kvalitet og forutsigbar pris. Parallelt arbeider vi med å sette opp en landsdekkende netthandelsløsning. I mai 2015 lanserte vi www.kulebad.no på nett og Facebook. I første omgang kun som infoportal og noen enkle tilbud, men dette utvides fortløpende. Selskapet ledes i dag av rørleggermester Lars Gjestvang og holder til i gode lokaler på Holmensenteret i Asker.  Vi har sunne vekstambisjoner og søker etter en dyktig, ambisiøs og sulten.

Salgssjef Samsung varmepumper

Ingeniørfirma Theodor Qviller AS, har hatt en solid vekst de siste årene og omsetter i 2015 for 62 mill og har solid økonomi. I 2013 ble vi distributør for Samsung air conditioning i Norge. Samsung varmepumper har hatt en solid utvikling i det norske markedet etter lanseringen av den første nordiske modellen i 2013. Selskapet er en del av GK-konsern som er Scandinavias ledende miljø innen inneklima og teknisk entreprise i bygg. Vi holder til i et av Norges mest energi effektive kontorbygg, sentralt på Ryen i Oslo. Vår vekst og videre ambisjoner gjør at vi trenger flere kolleger.

Salgssjef Norge

Dansani AS er et datterselskap i Dansani-konsernet på Jylland i Danmark. Med basis i dansk tradisjon og design utvikler og produserer vi kvalitetsprodukter til badet. Dansani er blant Nordens ledende produsenter og eksporterer produkter til hele Europa. Konsernet er i sterk utvikling og er godt etablert i markedet. Det norske selskapet har 12 ansatte og holder til på Bryn i Oslo.  Vi omsetter for ca. 100 millioner kroner og selger våre produkter gjennom Norges ledende aktører innenfor VVS- og Byggevarehandelen. For nærmere info, se www.dansani.no. 

Distriktssjef Midt- & Nord-Norge

Exhausto as er en profesjonell produsent, leverandør og samarbeidspartner innen ventilasjonstekniske løsninger til alle typer bygg. Vår målsetting er å være en av de ledende leverandørene av produkter og systemløsninger til norsk ventilasjonsbransje. Fokus på produktkvalitet og effektive løsninger som gir et lavt energiforbruk er avgjørende, og vi ønsker nå å sette nye standarder for hele bransjen. Exhausto-konsernet har produksjon i Langeskov på Fyn og på Flå i Norge samt salgskontorer i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og England. Exhausto har en ambisiøs vekststrategi for å bli en av Nord Europas ledende produsenter av ventilasjonsløsninger til industri og boligbygg. Vi har hovedkontor på Skedsmokorset med avdelingskontorer i Bergen og Trondheim.

Prosjektleder Service, GK Rør Oslo

GK Rør er en av landets ledende rørentreprenører med felles administrasjon på Lillehammer. Vi har lang erfaring og kompetanse med prosjektering av nybygg og rehabilitering av eksisterende bygningsmasse. Vi tilbyr alle typer tekniske løsninger innen fjernvarme, varmeanlegg, varmepumper, kjøleanlegg, sprinkleranlegg, sanitær- og baderom. Vi er i dag 350 ansatte fordelt på avdelinger i Oslo, Romerike, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Otta, Vågå, Trondheim, Bodø, Tromsø og Hammerfest. Virksomheten er eid av GK Norge AS, som er en total teknisk entreprenør og servicepartner.

Anleggsleder og Montører

GK Elektro er et selskap i GK konsernet, og vil operere i sterk samhandling med GKs andre fag for å levere helthetlige tekniske entrepriser og tjenester til nye og eksisterende bygg. På sikt skal GK Elektro bygges opp til å bli Skandinavias ledende elektroentreprenør, og er i 2015 etablert med virksomhet i Østfold, Romerike, Oslo, Bergen og Trondheim. I Tromsø er vi representert gjennom vårt datterselskap Installatøren AS, og til sammen er vi ca. 270 medarbeidere. 

Kundeansvarlig service, GK Oslo

GK er en TotalTeknisk Entreprenør og Servicepartner. Vi tilbyr tekniske installasjoner og rådgivning som bidrar til betydelige energi- og miljøgevinster i kombinasjon med optimal komfort for byggets brukere. Våre løsninger er basert på ledende teknologi, inngående produktkjennskap og flere tiårs driftserfaring. Konsernet GK har en omsetning i overkant av 4 milliarder kroner i året. Vi er tilstede lokalt i hele Norge, Sverige og Danmark med ca. 2300 medarbeidere. 

Stillingsannonser Nytt om navn Messeguiden Annonsere

Ikke interessert? Meld deg av

Utgiver: Byggfakta DOCU, Værftsgaten 7, Pb 1024, 1510 Moss, Tlf 69 91 24 00