VVS aktuelt Åpne på nettet Annonsere Om VVS Aktuelt Kontakt oss

- Hvem er proppen i systemet?

Med klimaendringene og økende nedbør kommer det enda flere oversvømmelser i byene. Hvorfor går oppgraderingen av vann og avløp så langsomt? Hvem er proppen i systemet når oppgraderingen ligger så langt etter? Spørsmålene var mange under Fagdagene i Trondheim onsdag, men det flommet ikke over med gode svar.

Skuffende!

- Ny veileder til TEK ble publisert i går. Jeg er skuffet over kravet til fleksibilitet!

Får svi for dyre fuktskader

Svensk Høyesterett slår fast at Myresjöhus AB har handlet særdeles uaktsomt da byggefirmaet oppførte mellom 15.000-30.000 boliger med en billig byggemetode, som medførte at fukt trengte inn i bygningskonstruksjonen, med store fuktskader som resultat.

GK Norge blir GK Inneklima

GK er i sterk vekst, og omorganiserer for å møte markedets behov.

Thermotech og Caverion samarbeider

Thermotech Scandinavia AB har inngått avtale med Caverion. Avtalen strekker seg over to år og omfatter Thermotechs sortiment for vannbårne gulvvarmesystem, tappevann og radiatorsystem.

Åpner Skandinavias største solcellepark

Tyske Wirsol har bygget Skandinavias største solcellepark i Lerchenborg ved Kalundborg. Etter bare fem måneders byggetid kan solcelleparken nå levere en årlig el-produksjon på omkring 60 millioner kilowatt-timer.

– Svak kronekurs forstyrrer

VVS aktuelt har spurt ulike aktører i VVS-bransjen om hvordan de har opplevd markedssituasjonen i 2015, og hvilke utfordringer de ser for seg i 2016. Korsbakken Trading AS ser fortsatt mange muligheter i VVS-markedet.

Stillingsannonser Nytt om navn Messeguiden Annonsere

Ikke interessert? Meld deg av

Utgiver: Byggfakta DOCU, Værftsgaten 7, Pb 1024, 1510 Moss, Tlf 69 91 24 00