VVS aktuelt Åpne på nettet Annonsere Om VVS Aktuelt Kontakt oss

Ny skole – i livssyklusens tegn

Høsten 2016 skal Rygge kommune ta i bruk en ny ungdomsskole med plass til 720 elever. Elever fra fem barneskoler skal samles på skolen som blir på 11000 kvadratmeter og vil koste drøyt 300 millioner kroner. Livssyklus er prioritert foran byggekostnader.

Djevelsk lav CO2-pris

Etter nesten tre år med stigende CO2-pris, har markedet mistet tilliten til prisingen av utslippsrettighetene, skriver LOS i en kraftkommentar.

Energismart samarbeid

Bravida ser økt etterspørsel etter klimavennlige tekniske løsninger og ønsker å bidra til en bærekraftig klimautvikling.

Klimautfordringene krever nytt tankesett

Markedsdirektør Torbjørn Lothe Vik i Brødrene Dahl (BD) mener Paris-avtalen før jul synliggjør viktigheten av deres bransje. – Vi sitter med mange av løsningene for å takle framtidens klimautfordringer, sier han.

Værsjef lover mange mørke skyer

- Jeg kan love mye vær på godt og vondt. Værsjef i TV 2, Eli Kari Gjengedal, var tydelig i sitt værvarsel under åpningen av VA-dagen på dagens Arctic Entrepreneur i regi av Maskinentreprenørenes Forbund i dag.

Optimisme i entreprenørbransjen

Det var en meget godt fornøyd administrerende direktør Trond Johannesen i Maskinentreprenørenes Forbund som rundet av den første dagen av Arctic Entrepreneur i går kveld. Det beste arrangementet i MEF-regi noen gang var deltakernes dom, allerede etter første dag.

Østfold er Norges solkyst

Fylkesordfører Ole Haabeth i Østfold mener fylket har spesielle forutsetninger for å satse på solenergi. – Norgeskartet over soltimer viser at vi er Norges solkyst, men også innover i fylket er det gode forutsetninger for solenergi, sier han.

Stillingsannonser Nytt om navn Messeguiden Annonsere

Ikke interessert? Meld deg av

Utgiver: Byggfakta DOCU, Værftsgaten 7, Pb 1024, 1510 Moss, Tlf 69 91 24 00