VVS aktuelt Åpne på nettet Annonsere Om VVS Aktuelt Kontakt oss

- Ligg unna slumreknappen!

Vekkesignalet lød i konferansesalen under åpningssesjonen for årets Enova-konferanse i Trondheim. Budskapet fra administrerende direktør Nils Kristian Nakstad var krystallklart: Det er på tide å våkne, og det er på tide å gjøre noe.

Mer Enova-støtte til boligeiere

Dagens gladnyhet til alle boligeiere er at Enova bidrar med en del av omkostningene, dersom du oppgraderer boligen din til dagens energistandard.

Honnørordene satt løst

Enovas eier, olje- og energiminister Tord Lien kom til Trondheim og Enovakonferansen med et manus spekket med honnørord til sine medarbeidere i landets teknologihovedstad.

Enovaprisen 2016 til Rom Eiendom og Arbaflame

Årets grønne ildsjeler er Lise Kristin Sunsby i Rom Eiendom og Rune Brusletto i Arbaflame. De to vinnerne av Enovaprisen 2016 ble hyllet under middagen på Enovakonferansen i Trondheim tirsdag.

Jubilant ønsker tett bransjekontakt

Det var dagen for festtaler og gode ord om VVS-utdanningen ved NTNU i Trondheim i dag. Det som startet som landets første rene VVS utdanning i regi av Trondheim Ingeniørhøgskole har vist seg å bety mye for dette fagområdet.

Fra særstilling til omstilling

Enova står midt i framtidsutfordringene for det norske samfunnet. Vi skal gjennom omstilling og inn i et lavutslippssamfunn. Det handler ikke bare om energi, men om hele vår samfunnsstruktur.

Baderomsdesign for det nordiske markedet

Duravits baderomsserie DuraStyle er spekket med intelligente baderomsløsninger. Nå fullender den tyske baderomsprodusent serien med et gulvstående toalett som er tilpasset de nordiske markeder, og har en totalhøyde på 44 centimeter.

Stillingsannonser Nytt om navn Messeguiden Annonsere

Ikke interessert? Meld deg av

Utgiver: Byggfakta DOCU, Værftsgaten 7, Pb 1024, 1510 Moss, Tlf 69 91 24 00