VVS aktuelt Åpne på nettet Annonsere Om VVS Aktuelt Kontakt oss

Kvitt den engelske hodepinen

– Det britiske markedet har vært en hodepine i mange år, med en elendig valutakurs for å eksportere fra Norge. De siste par årene har denne situasjonen endret seg radikalt, og vi har nå sterk vekst i England med salg av OSO beredere, sier administrerende direktør i OSO Hotwater, Sigurd Braathen.

Norconsult ønsker å styrke PhD-kompetansen

Norconsult har tatt et initiativ og samlet konkurrentene til et felles faglig bransjeløft knyttet til doktorgrad (PhD)-kompetanse innen ulike fagområder.

Varmepumpe konferansen 2016

8. og 9. mars arrangeres Varmepumpekonferansen 2016. Konferansen er en sentral nettverksarena som samler hele bransjen til faglig påfyll gjennom aktuelle foredrag, utstillingstorg, festmiddag og utdeling av årets varmepumpepriser.

For mange feil på tekniske installasjoner

Det er for mange feil i de tekniske installasjonene ved yrkesbygg. – Fire verktøy skal nå gjøres bredere kjent og gi effekten «Riktig med en gang», forkynner komitéleder for bygningsautomasjon Arne Eggen.

Kampanje for yrkesfag på nett

1.februar startet BNLs rekrutteringskampanje på Facebook og Instagram. Hver dag i februar legges det ut et bilde av en person som gir gode argumenter for å velge yrkesfag. Her vil det dukke opp en minister, elever, lærlinger og andre. Følg med på Vi bygger Norge.

Oslo viser vei for yrkesfagene

Flere ungdom i hovedstaden velger nå yrkesfag, og stadig flere får læreplass. I 2015 var Oslo det fylket som formidlet flest unge søkere til læreplass, i forhold til antall søkere, skriver nho.no.

Presisering om innbyggingssisterner

Bladet BVN 42.410 «Innbyggingssisterner for klosett» er revidert i 2015. Revisjonen har medført noen presiseringer og justerte detaljer.

Stillingsannonser Nytt om navn Messeguiden Annonsere

Ikke interessert? Meld deg av

Utgiver: Byggfakta DOCU, Værftsgaten 7, Pb 1024, 1510 Moss, Tlf 69 91 24 00