VVS aktuelt Åpne på nettet Annonsere Om VVS Aktuelt Kontakt oss

Satser skyhøyt i Sverige

NORDBYGG: Morten Engebretsen AB satser skyhøyt på det svenske og danske markedet. Fra dagens 30 millioner i omsetning er målsettingen å runde 200 millioner innen 2021. Det er først og fremst den store skandinaviske interessen for kjøkkenkomponentene fra BORA som gjør selskapets ledelse så optimistiske.

NexxT generasjon inn på Skandinaviske markedet

NORDBYGG: Lavenergisystemer utvider programmet av desentrale energieffektive ventilasjonsløsninger. Nexxt er et komplett og plassbesparende balansert ventilasjonssystem i en enkelt enhet

Hvor er Norge?

NORDBYGG: Med 900 utstillere fra drøyt 30 land befester Nordbygg sin stilling som Nordens største og viktigste utstillingsvindu for bygg, eiendoms- og VVS-bransjen. Hvorfor norske bedrifter er fraværende også på denne arenaen framstår som en gåte for arrangørene.

Tror på klimaseier over regjeringen

NORDBYGG: – Det oppleves merkelig å konkurrere mot landets regjering om det «Stora Inneklimatpriset» som deles ut under Nordbygg i Stockholm. Det sier markedssjef i Swegon, Christoffer Lindstrøm, til VVS aktuelt.

Lanserte VB Smart på kickoff

Før helgen arrangerte rørleggerkjeden Varme & Bad sitt årlige kickoff, hvor blant annet leverandørmesse og fagkurs sto på agendaen. I år benyttet man også anledningen til å lansere det digitale dokumentasjonssystemet VB Smart for sine medlemsbedrifter.

Hvor mye koster det å bygge passivhus?

Lavere lekkasjetall og tykkere vegger – hvor mye har det å si for byggekostnadene? 13. april presenterer Lavenergiprogrammet og SINTEF Byggforsk resultater fra forskningsprosjektet EBLE på et frokostmøte i Oslo.

Meld deg på FutureBuilt2016

Onsdag 8. juni kommer norske og internasjonale foredragsholdere til Oslo for å presentere fremtiden – den bilfrie byen, den selvbygde byen og den spiselige byen.

Stillingsannonser Nytt om navn Messeguiden Annonsere

Ikke interessert? Meld deg av

Utgiver: Byggfakta DOCU, Værftsgaten 7, Pb 1024, 1510 Moss, Tlf 69 91 24 00