VVS aktuelt Åpne på nettet Annonsere Om VVS Aktuelt Kontakt oss

Et godt stykke Norge i Milano

Salone del Mobile i Milano er godt i gang, og det er virkelig folksomt i motebyen. Arrangørene går i dag ut med at de vil vippe 310.000 besøkende fra 160 land, og Norge er representert med egen paviljong.

48 000 besøkte Nordbygg

En seriøs bransjemesse med relevante seminarer. En perfekt arena for nettverksbygging og forretninger. Det var inntrykk som gikk igjen i de daglige kvalitetsundersøkelsene under Nordbygg 2016.

K. Lund hedret for klimainnsats

Rørleggerfirmaet K. Lund mener norske håndverkere har en helt avgjørende rolle for å få norske boligeiere til å velge framtidsrettede energiløsninger. Onsdag ble de kåret til Årets Enovatilskudd-bedrift på grunn av innsatsen de selv har gjort for å promotere slike løsninger.

Vaillant lanserer en helt ny varmepumpe

flexoTHERM og flexoCOMPACT exclusive- med store forbedringer og helt nye funksjoner. Det er en varmepumpe for alle typer anlegg og energikilder.

– Det beste valget

– Medlemmenes lønnsomhet og effektivitet er det viktigste for Rørkjøp. Vi skal fortsette arbeidet med å sikre at Rørkjøp er det beste valget, sier adm. direktør Frank Olsen i Rørkjøp.

Franke kjøper seg inn i Duravit

Den sveitsiske bedriften Franke Group har kjøpt seg inn i Duravit AG, og eier nå 25 prosent av det tyske firmaet.

BD og LK Systems inngår samarbeid

Brødrene Dahl begynner i disse dager å markedsføre og distribuere LK Systems brede sortiment av tappevanns- og gulvvarmesystemer.

Stillingsannonser Nytt om navn Messeguiden Annonsere

Ikke interessert? Meld deg av

Utgiver: Byggfakta DOCU, Værftsgaten 7, Pb 1024, 1510 Moss, Tlf 69 91 24 00