VVS aktuelt Åpne på nettet Annonsere Om VVS Aktuelt Kontakt oss

Alta og Narvik har Norges beste drikkevann

Miljø & Teknikk: Norges beste drikkevann 2016 kommer fra Alta og Narvik Alta har landets beste vann fra overflatevannkilder, mens Narvik har beste vann fra grunnvannskilder.

Dinosauren i byggeprosjektet?

Gjennom to seminarer har jeg nå fått høre at ventilasjonen kan løses ved å åpne vinduene, og at ventilasjonsbransjen er dinosauren som ikke er klar over at ting har endret seg. Hva er det som har ført frem til denne konklusjonen? Og hvordan har vi da klart å «selge luft» i flere tiår?

Infrastruktur må oppgraderes

Miljø & Teknikk: Norske kommuner må oppgradere lokal infrastruktur som utfordres av globale klimaendringer.

Årsmøte i VKE

VKE (Foreningen for Ventilasjon, Kulde og Energi) holder årsmøtet sitt den 12 mai, på Radisson Blu Hotel Nydalen. Etter at det formelle årsmøtet er avsluttet, vil fagdagen være åpent for "ikke-medlemmer". Fagdagen starter kl. 13.00.

Samarbeider om ingeniørtjenester

Norconsult AS i Norge og Norconsult AB i Sverige har sammen inngått en rammeavtale med Swedegas AB om levering av ingeniørtjenester.

Tur-retur Harstad med spylebil

Miljø & Teknikk: Det er noen som gjør det lille ekstra for å delta på årets Miljø & Teknikk på Telenor Arena på Fornebu. En av dem er utvilsomt Per Martin Klausen som sammen med en kollega driver Harstad Spyleservice.

Berøring ønsket

Produsenten ESYLUX har utviklet nye tilstedeværelses- og bevegelsesdetektor for 230 V og KNX. Med en lett berøring av linseoverflaten kan disse styre ulike funksjoner.

Stillingsannonser Nytt om navn Messeguiden Annonsere

Ikke interessert? Meld deg av

Utgiver: Byggfakta DOCU, Værftsgaten 7, Pb 1024, 1510 Moss, Tlf 69 91 24 00