VVS aktuelt Åpne på nettet Annonsere Om VVS Aktuelt Kontakt oss

De største VVS- rådgiverne

Et dypdykk i Byggfakta Live-databasen viser hvem som er de største VVS-rådgiverne akkurat nå. 

Drahjelp til ingeniørene?

Regjeringen foreslår nye tiltak mot arbeidsledigheten. - Mye er bra, men NITO er usikker på om tiltakene treffer ingeniørene godt nok, sier NITOs president Trond Markussen.

Grossistleddet viktig for nyetablering

Design, innovasjon og gode samarbeidspartnere er nøkkelen til effektiv etablering i det norske markedet, mener sveitsiske LAUFEN. Den internasjonale kvalitetsprodusenten av sanitærutstyr og baderomsmøbler har store forventninger til satsningen i Norge.

- En klar marsjordre

Store bygg må kunne dekke minst 60 prosent av varmebehovet med annet enn elektrisitet og bygg må utstyres med vannbåren varme der kommuner har vedtatt tilknytningsplikt til fjernvarme, vedtok Stortinget tirsdag ettermiddag.

Oppdater deg på energieffektivisering

Hvilke praktiske konsekvenser får det for deg som arkitekt eller rådgivende ingeniør å prosjektere et bygg i tråd med de nye energikravene? 15. - 16. juni arrangerer NITO og Tekna "Kurs i prosjektering av energieffektive bygg" i Oslo Kurset erstatter "Kurs i prosjektering av passivhus"

Norge settes på sidelinjen?

- Energibransjen kan gå glipp av fem milliarder årlig.

Lindab lanserer tilluftsbaffelen Munio

Munio er utviklet spesielt for installasjon i nedforede himlinger med høydeforskjell, som for eksempel på hotellrom, i sykehus eller i andre lokaler hvor høydeforskjeller på himlinger forekommer.

Stillingsannonser Nytt om navn Messeguiden Annonsere

Ikke interessert? Meld deg av

Utgiver: Byggfakta DOCU, Værftsgaten 7, Pb 1024, 1510 Moss, Tlf 69 91 24 00