VVS aktuelt Åpne på nettet Annonsere Om VVS Aktuelt Kontakt oss

Vi ønsker oss en dyktig selger som er god på sosiale medier

Korsbakken Trading er ett solid familiedrevet firma i god utvikling, og nå søker vi en engasjert og elektronisk oppdatert selger. I en bransje med stadige nye salgsmuligheter vil vi ansette en selger som får ansvar for salg og markedsføring gjennom våre elektroniske kanaler og oppfølging via telefon. Du får også en egen portefølje med eksisterende kunder.

Vi søker en engasjert og dyktig salgskonsulent

Korsbakken Trading er ett solid familiedrevet firma i god utvikling, og nå søker vi en strukturert og markedsrettet prosjektselger. Stillingen innebærer hovedansvar for kontakt med større entreprenører og byggherrer i hele landet. Oppgavene omfatter alt fra å bearbeide våre målgrupper, kontakte og følge opp nye byggeprosjekter og være tilstede i markedet for å erobre nye prosjekter. Du får også en egen portefølje med eksisterende kunder.

Prosjektleder VVS med erfaring og gjennomføringsevne som forvalter både lønnsomhet og kundepleie

NRA Øst jobber med interessante prosjekter. Vi har mye å gjøre. Vi trenger en prosjektlederkollega som er erfaren, selvstendig og strukturert. Med eierskap til egne prosjekter og som tilfører bedriften kompetanse og gjennomførings-evne. Alder er underordnet gjennomføringsevne.

Regionsjef

Comfort-Kjeden er i en spennende utvikling og vi ønsker å styrke vårt regionsteam. Regionsjefene vil bli sentrale i det videre utviklingsarbeidet for kjeden. Regionsjef-rollen er å være støtte og veileder for kjedens medlemsbedrifter, bidra til kjedens utvikling og bindeledd mellom kjedemedlem og kjedekontor.

Hamstad AS søker SERVICELEDER Harstad

Vi søker en resultatorientert og utadvendt person, gjerne med VVS-utdannelse eller annen relevant erfaring fra ventilasjons- og serviceyrket, elektro- og kjølebransjen, eller annen teknisk bakgrunn.

Hamstad AS søker SELGER innen BAU Trondheim

Vi søker resultatorienterte og utadvendte medarbeidere, med relevant erfaring

Hamstad AS søker REGIONLEDER Oslo

Vi tilbyr gode betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger i en ekspanderende og spennende bedrift med et trivelig og energisk arbeidsmiljø.

Stillingsannonser Nytt om navn Messeguiden Annonsere

Ikke interessert? Meld deg av

Utgiver: Byggfakta DOCU, Værftsgaten 7, Pb 1024, 1510 Moss, Tlf 69 91 24 00