VVS aktuelt Åpne på nettet Annonsere Om VVS Aktuelt Kontakt oss

Gessi byr på kunst, lidenskap og design

Inn gjennom porten fra en trang gate i Milano åpner det seg en verden av italiensk design og lidenskap.  VVS aktuelt er invitert på en eksklusiv omvisning i det nye opplevelsessenteret til Gessi, inkludert fotoseanse med eier og administrerende direktør Gianluca Gessi. 

Ny inverterstyrt bergvarmepumpe

Med nye NIBE F1155/F1255 har NIBE totalt seks ulike inverterstyrte bergvarmepumper og det bredeste sortimentet på markedet. Den nye mellomstørrelsen dekker et klart behov innen rehabilitering og nybygg.

Fra skepsis til vellykket løsning

Da 2500 Statoil-ansatte flyttet inn i nytt bygg på Fornebu i august 2012 tok de i bruk et unikt klimatiseringssystem utviklet av TROX Auranor og arbeidsfellesskapet Haaland Klima/Randem & Hübert. Et system som i etterkant har vist seg å fungere akkurat som ønsket.

Tar vaskerommet inn på badet

De har bygget baderomsmøbler i over et halvt århundre, nå forvandler de badet til et vaskerom. Svedbergs nye kolleksjon for vaskerom, med overskap, vaskerom skap og benkeplater, passer perfekt inn på baderommet.

Holtan Trading AS og AS Normark fusjonerer

Holtan Trading ble etablert i 1989 og AS Normark ble etablert i 1971. Det er derfor to godt etablerte selskaper som nå slår seg sammen innenfor salg av baderomstilbehør.

Gir bort 1.000 energikollektorer

ABK og Uponor har inngått en samarbeidsavtale hvor Uponors fabrikk i Sverige eksklusivt produserer energikollektorer for ABK til det norske markedet.

- Vi kan gjøre hverandre gode

– Dersom byggherrer, rådgivere og entreprenører legger større vekt på å gjøre hverandre gode framfor å snakke hverandre ned vil vi oppleve både en kvalitetsheving og større aktivitet innen NoDig bransjen.

Stillingsannonser Nytt om navn Messeguiden Annonsere

Ikke interessert? Meld deg av

Utgiver: Byggfakta DOCU, Værftsgaten 7, Pb 1024, 1510 Moss, Tlf 69 91 24 00