VVS aktuelt Åpne på nettet Annonsere Om VVS Aktuelt Kontakt oss

Møt eksperten

Se vår applikasjonsekspert fortelle om fordelene med et intelligent varmesystem i næringsbygg - med Grundfos Isolutions.

Nyttige verktøy

Produktkataloger, verktøy for dimensjonering, erstatning av pumper, håndtering av flytende væsker og mer - alt finnes tilgjengelig for deg på Grundfos Product Center.

Kulde/kjøle manual

Energisparing er ofte ikke første prioritet for kjøling. Fokus er gjerne heller på konstruksjon og pålitelighet. Men potensialet for energisparing og justering av komponenter kan være signifikant, gitt at du benytter riktig kontrollmetode. I vår manual har vi samlet vår kunnskap på feltet.

Møt eksperten

Vil du vite mer om fødevannspumper? Gå til møt eksperten og møt Søren Mortensen. Han er applikasjonsspesialist hos Grundfos og vet alt som er verdt å vite om fødevannspumper.

SP Engineering Manual

Jobber du med SP pumper? Fra applikasjoner til effektivitet, installasjon og drift, til feilsøking. - Du finner det du trenger å vite i vår omfattende manual.

SP fabrikkbesøk

Bli med bak i kulissene og oppdag hvorfor SP har sin enestående posisjon hva gjelder pålitelighet, energieffektivitet, lange levetid og konstruksjon i rustfritt stål.

Få vår SP manual

I vår SP manual dekker vi alt du trenger å vite om nedsenkbare pumper. Alt fra hvordan du velger riktig modell, driftspunkter, diameter, pumpeeffektivitet m.m. Vi gir deg også en nyttig feilsøkingsguide.

Stillingsannonser Nytt om navn Messeguiden Annonsere

Ikke interessert? Meld deg av

Utgiver: Byggfakta DOCU, Værftsgaten 7, Pb 1024, 1510 Moss, Tlf 69 91 24 00