VVS aktuelt Åpne på nettet Annonsere Om VVS Aktuelt Kontakt oss

Prosjektleder Innkjøp

Norsk Rørallianse AS (NRA) ble etablert i 2002 som et forpliktende samarbeid mellom noen av de beste, store frittstående regionale norske rørentreprenørene. NRA skal bidra til at deltakerne i alliansen styrker sine posisjoner som de mest konkurransedyktige regionale aktørene samtidig som de samlet utvikles til å bli en sterk utfordrer på landsdekkende nivå. Videre skal NRA bidra til at deltakerne er best mulig rustet til å møte morgendagens utfordringer i form av endrede rammebetingelser og ny konkurransesituasjon. NRA har i dag 11 deltakerbedrifter etablerert på mer enn 35 steder rundt om i landet og har ca. 2000 medarbeidere. For nærmere info, se www.nra.no. Vi søker nå etter en ny sentral medarbeider til en allianse i spennende utvikling.

Hamstad AS søker SELGER innen Byggautomasjon (BAU) Trondheim

Vi søker resultatorienterte og utadvendte medarbeidere, med relevant erfaring

Søker BIM tekniker VVS / prosjekteringsingeniør

Andersen og Aksnes Rørleggerbedrift AS ble etablert 1. Mai 2004, og består av 6 eiere med 2 hovedaksjonærer. Vårt hovedkontor ligger på Hvalstad i Asker kommune. Eiersiden kan fremvise lang erfaring i bransjen og høy kompetanse med Ingeniør utdannelse og Mesterbrev. Bedriften har sentral godkjenning i tiltaklasse 2 og 3, for alle relevante arbeidsoppgaver tilknyttet vårt fag. Vårt geografiske nedslagsfelt er primært Oslo, Akershus og deler av Buskerud. Vi er medlem av Rørentreprenørene Norge.

Vi er på jakt etter vår nye Regionssjef Østlandet

Macro gir folket baderomsglede i hverdagen! Med lang erfaring og sans for kvalitet, form og funksjon skaper vi baderom for livet. Våre produkter er svenskproduserte og bygger på ekte håndverk. Det føles og merkes. Macros produktprogram inneholder dusjhjørner, dusjkabinetter, saloondører, dusjnisjer, skjermvegger, badekarsvegger, tilbehør samt baderomsmøbler, porselensprodukter og dusjbatterier. Vi hjelper også kunden med spesialløsninger for å skape sitt drømmebad. Våre produkter selges via norske rørgrossister til rørleggerbransjen. For mer informasjon om selskap og produkter, se macro.no.

Smart og enkelt fra Pipelife

Pipelife fortsetter å utvikle nye produkter i sin SmartLine serie. Siste tilskudd er et enkelt veggfeste som blir godt mottatt i bransjen.

Deltar i stort nytt forskningsprosjekt

GK deltar i ny storsatsing på miljøvennlig energi som skal bidra til at nullutslippssamfunnet kan realiseres.

Strengere krav til bygningers lufttetthet

Omega Energi anbefaler å tetthetsteste råbygget for å sikre et tilfredsstillende sluttresultat

Stillingsannonser Nytt om navn Messeguiden Annonsere

Ikke interessert? Meld deg av

Utgiver: Byggfakta DOCU, Værftsgaten 7, Pb 1024, 1510 Moss, Tlf 69 91 24 00