VVS aktuelt Åpne på nettet Annonsere Om VVS Aktuelt Kontakt oss

Skryter på seg godkjenninger som de ikke har

Falske henvisninger til SINTEF-sertifiserte og -godkjente produkter er ikke uvanlig. Vi opplever at en rekke aktører innen bygg og VVS skryter på seg godkjenninger som de ikke har.

Fase ut oljefyren?

Går du med tanker om å bli kvitt oljefyren, eller å få på plass mer energieffektive løsninger til vinteren, er det på tide å gå i gang. Start med å få oversikt over støtteordningene. Det kan være mye å hente.

Leverer til nye Deichman

GK er tildelt entreprisen for ventilasjon og byggautomasjon ved det nye Deichman-biblioteket i Oslo.

Solar Norge satser igjen

Solar Norge prøvde i 2011 å ta steget inn i VVS markedet i Norge, men etter 6 måneder la de satsingen på hylla. Nå, 5 år senere, prøver de på nytt og åpner nettbutikk.

Hansgrohe sponser proffsykkelteam

VVS-produsenten Hansgrohe blir ny hovedsponsor i det tyske proffsykkellaget som denne sesongen har gått under navnet Bora Argon 18. Fra neste sesong blir navnet Bora-Hansgrohe.

Leder an med R32 i alle luft-varmepumper

Panasonic leder an i bruken av det mer miljøvennlige kjølemiddelet for varmepumper, R32. De nye versjonene av populære Etherea og C-serien gjør at hele luft-luft utvalget deres nå bruker R32.

Finebad.no har nå åpnet

Finebad.no ønsker å nå ut til deg som skal pusse opp bad eller bygge nytt hus. Vi tilbyr baderomsutstyr og tilbehør fra anerkjente produsenter som har lange tradisjoner med å lage kvalitetsprodukter til bad.

Stillingsannonser Nytt om navn Messeguiden Annonsere

Ikke interessert? Meld deg av

Utgiver: Byggfakta DOCU, Værftsgaten 7, Pb 1024, 1510 Moss, Tlf 69 91 24 00