VVS aktuelt Åpne på nettet Annonsere Om VVS Aktuelt Kontakt oss

Starter nytt liv med kjøl og varme

Han er full av pågangsmot og bevisst på egen kompetanse. Nå satser rørleggeren, varme- og kjøle-eksperten og VVS-ingeniøren Øystein Neverdal (46) hele sin formue på å bygge opp et kompetansesenter innen energi og klimateknikk sammen med italienske Galletti S.p.A.

Solsatsing a la REMA

REMA 1000 Bjørndal skal produsere energi på taket med hjelp fra Oslo kommune.

TROX Auranor ruster opp i Stavanger

Fra og med august vil far og sønn Lunde jobbe sammen på TROX Auranors salgskontor i Stavanger. Samtidig blir kontorbygningen i Fabrikkveien 14 blitt rustet opp utvendig.

SGP Varmeteknikk flytter

Etter å ha holdt til i Industriveien i over 50 år, skal SGP Varmeteknikk flytte til nye lokaler i Asker. Gjennom årene har bedriften hatt utvidelser av lokalene også i Sandvika, men nå har det blitt nødvendig med nytt lager.

Rørlegger vant sin egen bestselger

«Jeg vinner aldri noe», sa rørlegger Ole Lund på Karmøy. Så vant han hovedgevinsten – en Thermia varmepumpe – i Brødrene Dahls nyeste salgskampanje. Produktet er rørleggerbedriftens bestselger.

Rambøll styrker seg innen vindkraft

Med oppkjøpet av de to tyske selskapene BBB Umwelttechnik GmbH og CUBE Engineering GmbH, styrker Rambøll sin kompetanse betydelig innen landbasert vindkraft. Nå har de rundt 350 globale eksperter innen vindenergi.

Oppdatert etikk fra VA- og VVS-bransjen

FL-VA/VVS 2016 (Felles salgs og leveringsbetingelser for VVS- og VA-bransjen) er utarbeidet av en komité med representanter fra VA og VVS Produsentene VVP, Norske Rørgrossisters Forening (NRF) samt Rørentreprenørene Norge, og avløser FL-VVS 2001 med virkning fra 1. oktober 2016.

Stillingsannonser Nytt om navn Messeguiden Annonsere

Ikke interessert? Meld deg av

Utgiver: Byggfakta DOCU, Værftsgaten 7, Pb 1024, 1510 Moss, Tlf 69 91 24 00