VVS aktuelt Åpne på nettet Annonsere Om VVS Aktuelt Kontakt oss

Etterlyser satsing på varme

Rørleggeren må tørre å gå nye veier, mener sivilingeniør Harald Amundsen (38). Innen varme og energi er mulighetene store.

Intra legger ned i Malvik

Styret i Intra Malvik vedtok tirsdag å flytte all produksjon fra Malvik til konsernets anlegg i Mölntorp i Sverige i løpet av 2-3 år.

Siw Holter er konstituert Comfort-sjef

I forbindelse med Inger Nerdrums overgang til Heidenreich, har styret i Comfort-kjeden i dag konstituert markeds- og kommunikasjonssjef Siw Holter som administrerende direktør inntil ny leder er på plass.

Hansgrohe SE fyller 115 år

Da Hans Grohe grunnla sitt metallverksted i sørtyske Schiltach i juni 1901, forutså han neppe at den dengang tre mann store virksomheten ville bli en av verdens førende produsenter av armaturer og dusjer.

Tar varmepumpen opp i skyen

Panasonic har utviklet et nytt sky-basert kontrollsystem for luft-vann varmepumper, Aquarea Smart Cloud. Systemet fungerer for Aquarea H-serien (luft-vann) og gir brukeren et intuitivt brukergrensesnitt og fjernkontroll over en rekke funksjoner i varmesystemet.

Glen Dimplex lanserer ventilasjonsprodukter

Nå lanserer Glen Dimplex Nordic en serie ventilasjonsprodukter fra Redring Xpelair i det Nordiske markedet. Xpelair - en del av Glen Dimplex Group, har lenge vært en anerkjent aktør og markedsleder internasjonalt på ventilasjonsprodukter, og distribueres i dag til over 80 land, verden over.

VA-satsing vil øke sysselsettingen

Nye tall fra Norsk Vann viser at det er behov for å øke de årlige investeringene i kommunale vann- og avløpsledninger med 66 prosent. En slik satsing vil kreve 400 nye ingeniørårsverk og gi vekst og sysselsetting i hele landet.

Stillingsannonser Nytt om navn Messeguiden Annonsere

Ikke interessert? Meld deg av

Utgiver: Byggfakta DOCU, Værftsgaten 7, Pb 1024, 1510 Moss, Tlf 69 91 24 00