VVS aktuelt Åpne på nettet Annonsere Om VVS Aktuelt Kontakt oss

Kulde er «hot»

Kuldeutdanning er populær. Stadig flere unge har utdanningen høyt oppe på ønskelista, og antall kuldelinjer i Norge har de siste fem årene gått fra 6 til 12. Likevel holdt utdanningen på å bli lagt ned. I siste liten fikk VKE og Forum For Kuldeutdanning stoppet nedleggelsen.

NRF digitaliserer rørbransjen

- Vi presenterer rørbransjens nye og automatiserte løsninger under VVS Dagene 19. – 21. Oktober 2016. Med dette tar vi skrittet fullt ut for å digitalisere rørbransjen. Velkommen til stand D 06-30 for å se og teste mulighetene NRF Databasen gir både for leverandører og rørleggere, sier Røising.

Uponor kjøler og varmer Deichmanske med TABS

Oslo 29. august 2016: Uponor AS har lansert en ny kostnadseffektiv måte for kjøling via dekkekonstruksjonen, en metode som gir god kjøling om sommeren og varme om vinteren. Over 1.000 TABS-anlegg (Termisk Aktive Dekker) er i drift i Europa.

Ny sjef i Rørkjøp Nett

Rørkjøp Nett satser på forbrukermarkedet og ansetter ny daglig leder. – Vi skal inspirere og gjøre det enklere å kjøpe VVS, sier Anneche Enerhaugen.

Inneklima på helsa løs?

Arbeidstilsynet varsler tvangsmulkt, som følge av elendig inneklima på Kvadraturen skolesenter i Kristiansand.

VVS-konsulenter eller «miniadvokater»?

Hvordan kan aktører innen innvendig rørfornying gjøre hverandre gode, til beste for kundene? Det var utfordringen prosjektingeniør Frode Berntzen i Olimb Rørfornying AS fikk under fagdagen til Rørinspeksjon Norge i dag.

Oppdatert om ventilasjon av våtrom i boliger

Ventilasjon av våtrom skal sikre tilfredsstillende luftkvalitet og begrense luftfuktigheten innendørs. To blad i Byggebransjens våtromsnorm er oppdatert etter gjeldende krav og anbefalinger.

Stillingsannonser Nytt om navn Messeguiden Annonsere

Ikke interessert? Meld deg av

Utgiver: Byggfakta DOCU, Værftsgaten 7, Pb 1024, 1510 Moss, Tlf 69 91 24 00