VVS aktuelt Åpne på nettet Annonsere Om VVS Aktuelt Kontakt oss

Håper på oppstart på Ås allerede i 2018

Leder i styringsgruppa for Nasjonalt kompetansesenter for ledningsteknologi, avdelingsdirektør Sigurd Grande i Oslo VAV, tror et kompetansesenter ved NMBU på Ås kan starte opp allerede i 2018.

De unge er Comforts fremtid

For fjerde år på rad arrangerte Comfort-Kjeden seminar for sine fremtidige ledere, 1. og 2. september. Denne gangen var 30 ansatte fra hele landet samlet til faglig og sosialt samvær på Hurdalssjøen hotell.

Drammen vil være krevende

Det har vakt betydelig irritasjon i Drammen kommune at næringspolitisk rådgiver for vann og avløp i Maskinentreprenørenes Forbund, Tore Larsen, under det store anleggstreffet for Oslo, Akershus og Østfold, i forrige uke trakk fram Drammen kommune som en «problemkommune» for lokale entreprenører.

En festkveld med mer enn vann

Det ble en festkveld 30 års jubilanten Norsk Vann verdig da vannbransjen feiret seg selv i Trondheim tirsdag kveld. Med kommunalt husorkester, hilsningstaler fra inn og utland, framtidsperspektiver og velfortjent prisdryss til en rekke aktører, ble det en trivelig fest med både vann og vin i glassene.

Landets mest moderne fjernvarmeanlegg åpnet

240 millioner kroner er investert Statkrafts nye fjernvarmeanlegg for Moss-Rygge. Under den offisielle innvielsen fredag slo konsernsjef Steinar Bysveen fast at anlegget framstår som et av landets mest moderne fjernvarmeanlegg.

– Vi har et bevisstløst forhold til vann

Norsk vannkvalitet er på topp, men vi har et bevisstløst forhold til vann. Vann og avløp kan raskt bli en nasjonal sak fordi vi har et ledningsnett i forfall. Vi ønsker imidlertid ikke at det skal være katastrofene som får politikerne til å våkne.

Perfekte bygg – konferansen fylles opp

Tre måneder før jubileumskonferansen til «Det perfekte bygg» arrangeres på Color Magic mellom Oslo og Kiel er drøyt 60 av de 100 plassene allerede fylt opp.

Stillingsannonser Nytt om navn Messeguiden Annonsere

Ikke interessert? Meld deg av

Utgiver: Byggfakta DOCU, Værftsgaten 7, Pb 1024, 1510 Moss, Tlf 69 91 24 00