VVS aktuelt Åpne på nettet Annonsere Om VVS Aktuelt Kontakt oss

– Nå skal proffene fremsnakkes

VVS-dagene 2016: – Vi forsøker hver gang å få til en messestand som appellerer til samtaler og diskusjoner, sier administrerende direktør i Armaturjonsson AS, Kjell Bernt Kalland.

Høyt fokus på rent drikkevann

VVS-dagene 2016: – Med fokus på rent drikkevann, global merkevare og ny kommunikasjonsstrategi, vil Honeywell-standen på VVS-dagene ha et nytt design.

50-åring med Xylskarp intelligens

VVS-dagene 2016: – Under VVS-dagene vil vi for første gang i Norge vise frem vår nyeste pumpe, Flygt Concertor, verdens første avløpspumpesystem med integrert intelligens. I høst er det dessuten 50 år siden Flygt etablerte seg i Norge.

SGP med produktbredde og ny grafisk profil

VVS-dagene 2016: – SGP kommer til å lansere en helt ny grafisk profil, fra og med VVS-dagene. Dette for å vise at vi nå er en del av Armatec AB og Ernströmgruppen.

Offensivt fra Oras Armatur

VVS-dagene 2016: – Vi ønsker å gjøre oss mer spennende for både forbrukeren, men også rørleggeren. Vi satser i årene fremover stort på et tydelig Oras-særpreg, gjennom mer synlighet, mer differensiert utseende.

Hva er vedlikehold og hva er tiltak?

VÅTROMSDAGENE 2016: – Drømmebadet er tilgjengelig uten å måtte involvere kommunen. Det er bare en hake ved det. TEK gjelder selv om man ikke har plikt til å informere kommunen.

– Ikke gjør fuktskader større enn de er

VÅTROMSDAGENE 2016: Alt må ikke rives, selv om det oppstår fuktskader. Det mente fagsjef i Mycoteam AS, Johan Mattsson, som var en av foredragsholderne under Våtromsdagene på Mastemyr utenfor Oslo.

Stillingsannonser Nytt om navn Messeguiden Annonsere

Ikke interessert? Meld deg av

Utgiver: Byggfakta DOCU, Værftsgaten 7, Pb 1024, 1510 Moss, Tlf 69 91 24 00