VVS aktuelt Åpne på nettet Annonsere Om VVS Aktuelt Kontakt oss

– Vi er ikke vannpissere

Seksjonsleder Kjell Christophersen fra Bergen Brannvesen hadde en rekke kritiske kommentarer til Norsk Vann-rapporten om vann til brannslukking og sprinkleranlegg. Han la ikke skjul på at flere punkter i rapporten provoserte en profesjonell brannmann.

Uten vann kan ikke branner slokkes

En rekke norske kommuner har et ledningsnett som ikke oppfyller kravene til slokkevann, dersom brann skulle oppstå i et lokalmiljø. Derfor anbefaler en faggruppe i Norsk Vann nå at det utarbeides en risiko og sårbarhetsanalyse for å kartlegge situasjonen og ta grep for bedre brannsikkerhet.
Annonse

Næringslivet går så det suser!

Hvis Norge var ett aksjeselskap og du var administrerende direktør kunne du smilt fra øre til øre. Overskuddet øker, egenkapitalen styrkes og soliditeten er rekordhøy. Dette viser nøkkeltall fra siste årsregnskapene til et samlet næringsliv, som er analysert av Bisnode.

Svidd gummi og raske vareplukk

VVS-dagene 2016: Sprinkler, JobOffice og heftig simulatorkjøring er stikkordene når Holte AS kommer til Lillestrøm.
Annonse

– Heller dønn seriøs, enn glitrende glamorøs

VVS-dagene 2016: – Store messer kan ha en tendens til å ha litt vel mye glitter og glamour. Som en dønn seriøs filterprodusent, ønsker vi under VVS-dagene å dele den kunnskapen vi har opparbeidet oss om luftfiltrering, i løpet av de siste 27 årene.

Skap som skapt for rørleggeren

VVS-dagene 2016: – På VVS-dagene lanserer vi et nytt skap for rør i rør, som er mye dypere enn standardskapet. Dette gjør vi siden markedet endrer seg, og rørleggeren trenger mer plass i skapet, for å få plass til alle tekniske installasjoner.

Spennende lanseringer fra IV Produkt

VVS-dagene 2016: – Vi stiller med en stor stand og viser frem en rekke lanseringer på messen. Vi presenterer blant annet et helt nytt ventilasjonsaggregat. Dette blir første gang aggregatet vises for bransjen, og vi er nå i gang med en stor satsing på automatikk og styring.
Annonse

Stillingsannonser Nytt om navn Messeguiden Annonsere

Ikke interessert? Meld deg av

Utgiver: Byggfakta DOCU, Værftsgaten 7, Pb 1024, 1510 Moss, Tlf 69 91 24 00