VVS aktuelt Åpne på nettet Annonsere Om VVS Aktuelt Kontakt oss

Ingeniør VVS

Stortingets administrasjon har som formål å organisere og utvikle det parlamentariske arbeidet, og legge til rette for at representantene kan ivareta sine verv. Vi formidler kunnskap om Stortingets virksomhet og folkestyret, og har ansvar for å drifte og modernisere Stortingets bygninger og systemer på en måte som ivaretar de historiske verdiene.

Salgsrepresentant

Vedum vokser og vi søker nye medarbeidere.
Annonse

Butikkmedarbeidere til Skøyen, Bryn og Mølla i Waldemar Thranesgate

Vi som jobber i BD har det mer hektisk enn andre, dette fordi vi strever etter alltid å være best. For å være best må man utvikle seg hurtigere enn konkurrentene. Derfor søker vi medarbeidere som har ett glødende engasjement for å tilfredsstille våre kunder. Du må være lærevillig, pålitelig og pliktoppfyllende. Du går heller ikke av veien for å ta i ett tak der det trengs.

Vi søker to faglig dyktige servicerørleggere

Spring VVS AS er en rørleggerbedrift med 4 rørleggere som tilbyr rørleggertjenester til private og bedrifter i Oslo og omegn. Vi er medlem av rørleggerkjeden VVS Eksperten. Se gjerne vår nettside springvvs.no
Annonse

Prosjektleder Entreprise

GK Rør er en av landets ledende rørentreprenører med felles administrasjon på Lillehammer. Vi har lang erfaring og kompetanse med prosjektering av nybygg og rehabilitering av eksisterende bygningsmasse. Vi tilbyr alle typer tekniske løsninger innen fjernvarme, varmeanlegg, varmepumper, kjøleanlegg, sprinkleranlegg, sanitær- og baderom. Vi er i dag lokalisert i Moss, Oslo, Romerike, Drammen, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Otta, Vågå, Porsgrunn, Haugesund, Trondheim, Bodø, Tromsø og Hammerfest. GK Rør er et selskap i GK konsernet.

Vi søker avdelingsleder ventilasjon

Askim & Mysen Rør AS er en rørlegger, varme- og ventilasjonsbedrift (VVS-entreprenør) med base og stor rørleggerbutikk i Slitu, Østfold. Vi utfører alt fra små serviceoppdrag til store prosjekter i Østfold, Akershus og Oslo. Vi er ca 125 ansatte og omsatte i 2015 for 220 mill.

Vil du jobbe som KAM i en faglig sterk avdeling?

GK har Norges fremste kompetansemiljø innen inneklima og ventilasjon. Vil du være med på et topplag og jobbe for et bedre miljø? Hos oss vil du få mulighet til å jobbe med spennende og flerfaglige oppgaver! Som KAM vil du bli en del av en faglig sterk avdeling og vil jobbe med tverrfaglige leveranser i tett sammarbeid med det øvrige salgs- og markedsteamet på Bergenskontoret.
Annonse

Stillingsannonser Nytt om navn Messeguiden Annonsere

Ikke interessert? Meld deg av

Utgiver: Byggfakta DOCU, Værftsgaten 7, Pb 1024, 1510 Moss, Tlf 69 91 24 00