VVS aktuelt Åpne på nettet Annonsere Om VVS Aktuelt Kontakt oss

Det swinger fra emiratene

CERSAIE 2016: Det er stil og sving over armaturprodusenten Kludi Rak fra De forente Arabiske Emirater. Selskapet satser stort på det europeiske markedet i samarbeid med sin tyske partner Kludi og har en klar målsetting om å vise muskler med de store i løpet av de kommende 10 årene.

Selger norske byer i Bologna

CERSAIE 2016: Den spanske keramikkprodusenten Keratile har valgt norske stedsnavn på sine parkett-fliser. Flisene, som er en tro kopi av nordiske treslag, har fått navn som Bergen Skien, Larvic (med c). Dermed er Norge representert under årets Cersaie-messe i Bologna.
Annonse

Sporbar innovasjon fra ABAX

VVS-dagene 2016: - ABAX har mange spennende nyheter som lanseres de neste måndene. Disse kommer selvfølgelig også til å bli viet stor fokus på VVS-dagene, sier Gisle Andreassen, Partner Account Manager i ABAX AS.

Nullutslippsbygg – vi får det til!

Den aller siste ZEB-konferansen arrangeres i Trondheim i januar 2017. Møt opp, og bli oppdatert på det siste innen nullutslippsbygg.
Annonse

Slik kan varmepumpen styres av strømprisene

Med NIBE Uplink kan huseiere enkelt styre og overvåke driften på sitt eget varmepumpeanlegg selv utenfor hjemmet. NIBE Uplink fungerer både på smarttelefon, nettbrett og datamaskin.

– Målet er 100 bad i året

Romerike Bads konsept om fastpris på bad er blitt en suksess.

Uponor tar markedsandeler

Hittil i år har Uponor AS i Vestby levert mer enn 1.000 R2i – ready to install – fordelerskap. Hver enhet er resultatet av kundens spesifikasjoner og behov og leveres direkte til byggeplassen klar for installasjon. Selskapet mener den gode dialogen med markedet er hovedårsaken til den positive utviklingen.
Annonse

Stillingsannonser Nytt om navn Messeguiden Annonsere

Ikke interessert? Meld deg av

Utgiver: Byggfakta DOCU, Værftsgaten 7, Pb 1024, 1510 Moss, Tlf 69 91 24 00