VVS aktuelt Åpne på nettet Annonsere Om VVS Aktuelt Kontakt oss

Lokale rørleggere hyllet for samarbeid

Det lokale rørleggerfirmaet Nilsson Haras AS fikk betydelig oppmerksomhet både av direktøren i Cimberio SPA, Roberto Cimberio og Italias ambassadør til Norge, Giorgio Novello, da pilotprosjektet på Andøya nylig ble erklært åpnet.

Hjellnes Consult ruster seg for store endringer

– Fornybar teknologi og digitalisering kommer til å endre vår hverdag mye raskere enn noen kan drømme om, sier administrerende direktør Geir Knudsen.
Annonse

Et hav av inntrykk på Cersaie

Norske delegasjoner er alltid på plass under Cersaie i Bologna. Purus Joti har i flere år på rad benyttet anledningen til både kontaktmøter med samarbeidspartnere og kick-off for en aktiv høst. Da er Cersaie en flott ramme.

Sortimentsbredde og design

VVS-dagene 2016: – Vår stand i år har veldig fokus på design og sortimentsbredde. Vi skal bruke en hel Vaillant-trailer som skal stå inne i messehallen, sier Benny Simonsen, daglig leder i Vaillant Group Norge AS.
Annonse

Lanserer ALPHA3

Denne høsten lanserer Grundfos ut sitt nye trumfkort ALPHA3, som ikke bare viderefører arven fra den velkjente ALPHA2, men som med ny elektronikk og programvare også blir et kraftig verktøy for installatørene – og en fordel for huseierne, som vil oppleve merkbare besparelser på strøm- og energiregningen.

Flexit etablerer seg mot elektrikere og rørleggere

Flexit, som gjennom mange år har opparbeidet seg en sterk posisjon innen ventilasjon- og byggevaresegmentet, satser nå mot elektrikere og rørleggere, via alle de store og etablerte grossistene.

Multiconsult forsker på optimal bruk av solenergi

Multiconsult har installert et demonstrasjonsanlegg på hovedkontoret som skal brukes til kunnskapsformidling og forskning. Solcelleanlegget skal utvikle og verifisere kunnskap tilknyttet solkraft generelt og skyggeproblematikk spesielt.
Annonse

Stillingsannonser Nytt om navn Messeguiden Annonsere

Ikke interessert? Meld deg av

Utgiver: Byggfakta DOCU, Værftsgaten 7, Pb 1024, 1510 Moss, Tlf 69 91 24 00