VVS aktuelt Åpne på nettet Annonsere Om VVS Aktuelt Kontakt oss
Annonse

Forbud mot oljefyring på høring

Regjeringen har i dag sendt forslag om forbud mot fossil oljefyring fra 1. januar 2020 på høring. Bakgrunnen for forslaget er klimaforliket fra 2012 hvor Stortinget ba regjeringen om å innføre forbud mot fyring med fossil olje.

Bravida og Futurehome inngår et samarbeid

Futurehome og Bravida inngår strategisk samarbeid om en nasjonal utrulling av smarthusteknologi. Avtalen omfatter i første omgang Norge, med planer om å utvide til resten av Skandinavia. Målsettingen er å gjøre Smarthus til allemannseie!
Annonse

Samarbeid som varmer

AS ROCKWOOL og Statskraft Varme benytter Fjernvarmedagene 2016 til å lansere et nytt samarbeid. Med det nye samarbeidet vil overskuddsvarme fra ROCKWOOL fabrikkene i Moss og Trondheim varme innbyggerne i begge byene i årene som kommer.

Ny besøksrekord igjen for Cersaie

Cersaie 2016 satte nok en ny besøksrekord. 106 599 unike besøkere over fem dager, og med en andel på nesten 50 prosent utenlandske gjester.
Annonse

Fremtidens Smarte Bygg 2016

Konferansen "Fremtidens Smarte Bygg 2016" arrangeres på Thon Hotel Oslofjord, Sandvika, den 9. - 10. november.

Digital tilstedeværelse

VVS-dagene 2016: En pumpe, en avleser, en app. Dette er sentrale stikkord når Grundfos forbereder seg til VVS-dagene på Lillestrøm, forteller Truls Lystang, administrerende direktør i Grundfos Norge.

Bærekraftighet fra TROX Auranor

VVS-dagene 2016: På Lillestrøm vil TROX Auranor Norge blant annet fremme bedriftens fokus på bærekraft. Den norskproduserende bedriften ønsker også å invitere til lansering av spennende nyheter på stand.
Annonse

Stillingsannonser Nytt om navn Messeguiden Annonsere

Ikke interessert? Meld deg av

Utgiver: Byggfakta DOCU, Værftsgaten 7, Pb 1024, 1510 Moss, Tlf 69 91 24 00