VVS aktuelt Åpne på nettet Annonsere Om VVS Aktuelt Kontakt oss

Prosjektleder VVS - Bodø

Nilsson AS er datterbedrift i konsernet Elektro AS og ble etablert for 90 år siden. Konsernet Elektro AS fremstår i dag som en av landets største privateide tekniske entreprenører med 530 medarbeidere innen alle fagområder i elektro og VVS-faget. Nilsson AS leverer produkter og tjenester til offentlig og privat næringsliv, industri og til privatmarkedet. Firmaet sine produkter og tjenester omfatter VVS-installasjoner som sanitæranlegg, industrianlegg, sprinkler, inergen slukke anlegg, varmepumpe og vannbåren varmeanlegg. Nilsson AS har i dag ca 45 ansatte, samt to søsterbedrifter i samme bransje i Mo i Rana og Sortland/ Andenes.

Grundfos søker effektiv og kundevennlig servicetekniker

Grundfos er global leder innen avanserte pumpeløsninger og en trendsetter innen vannteknologi. Vi bidrar til global bærekraft gjennom banebrytende teknologi som forbedrer livskvaliteten for mennesker og ivaretar miljøet vårt. Grundfos Norge AS ble etablert som eget selskap i Norge i 1990. Vi er et heleid datterselskap av Grundfos AS i Danmark. Grundfos Norge har i dag omlag 75 ansatte og omsatte i 2015 i underkant av 300 MNOK. Fra 2015 har vi 5 landsdekkende kontorer med salg- og servicefunksjoner, hvor hovedkontoret ligger på Alna i Oslo.
Annonse

Rørleggere og sprinkelmontører

GK Rør er en av landets ledende rørentreprenører med felles administrasjon på Lillehammer. Vi har lang erfaring og kompetanse med prosjektering av nybygg og rehabilitering av eksisterende bygningsmasse. Vi tilbyr alle typer tekniske løsninger innen fjernvarme, varmeanlegg, varmepumper, kjøleanlegg, sprinkleranlegg, sanitær- og baderom. Vi er i dag lokalisert i Moss, Oslo, Romerike, Drammen, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Otta, Vågå, Porsgrunn, Haugesund, Trondheim, Bodø, Tromsø og Hammerfest. GK Rør er et selskap i GK konsernet.

Prosjektleder Vestfold

Bryn Byggklima AS har siden etableringen i 1985 blitt en betydelig aktør på Østlandet innen installasjon og service på klima-, automatikk og kjøleanlegg. Selskapet har i dag 160 ansatte, kontorer 6 steder i det sentrale østlandsområdet med hovedkontor i Asker, (Asker, Hønefoss, Moss, Jessheim, Vestfold, Oslo, samt Trondheim) og omsetter for over 450 millioner kroner i året. Selskapets entreprisedivisjon kjennetegnes av høyt teknisk kompetansenivå innen spesielt toalentrepriser og et effektiv gjennomføringsapparat med fast ansatte, dyktige basmontører. Divisjonen er inne i en meget positiv utvikling og har en ambisiøs strategisk vekstplan.
Annonse

Teknisk spesialist – Sprinkler

KRUGE AS er en ledende leverandør av montasjesystem og festemateriell. Vårt spesialområde er feste- og opphengs system til rør-, ventilasjons-, sprinkler- og kuldeentreprenører. Kruge AS samarbeider med ledende bransjegrossister. Kruge AS er i dag eiet av Ernströmgruppen AB, et svensk familieeiet industrikonsern som i generasjoner har forvaltet og utviklet sine mange nordiske selskaper. Kruge AS har en solid økonomi, en sterk posisjon i markedet, og har klare vekstambisjoner. Vi holder til i trivelige lokaler på Spikkestad utenfor Drammen. Les mer om selskapet vårt på www.kruge.no. Vi er stadig i positiv utvikling og til nyopprettet stilling søker vi

Spennende muligheter - Bryn Byggklima AS

Bryn Byggklima prosjekterer og leverer komplette klimaanlegg. Vår entereprisedivisjon kjennetegnes av høyt teknisk kompetansenivå innen spesielt totalentrepriser og et effektiv gjennomføringsapparat. Entreprisedivisjonen består av 7 avdelinger med tilsammen 70 ansatte. Selskapet har sterke vekstambisjoner og oppretter i den forbindelse flere spennende stillinger:

Rørleggere for service og prosjekt

GK Rør AS Drammen er en nystartet avdeling med ambisjoner om å bli en ledende aktør i Buskerud. I samarbeid med øvrige GK-selskaper og avdelinger kan vi levere totaltekniske entrepriser og totalteknisk service. Avdelingen er i vekst, og vi søker derfor etter rørleggere på service og prosjekt.
Annonse

Stillingsannonser Nytt om navn Messeguiden Annonsere

Ikke interessert? Meld deg av

Utgiver: Byggfakta DOCU, Værftsgaten 7, Pb 1024, 1510 Moss, Tlf 69 91 24 00