VVS aktuelt Åpne på nettet Annonsere Om VVS Aktuelt Kontakt oss

Leve planleggeren – død over bonusen!

VVS-dagene 2016: Siste skudd på grossist-stammen, Solar VVS, har en klar filosofi om å gi rørleggeren de beste prisene på VVS-produkter. Stikkordet er planlegging. Fy-ordet er bonusordninger.

Solide luftskyts i gult

VVS-dagene 2016: Kaeser Kompressorer debuterer på VVS-dagene. Med sin godt synlige, gule showroom-henger, ønsker Vestby-bedriften å vise at de ikke bare er luft for VVS-bransjen.
Annonse

Fagkunnskap som konkurransefordel

VVS dagene 2016: Fagkunnskap er nøkkelen til VVS bransjens framtid. Det slo regionsjef Leif August Larsen fast i sitt korte faglige foredrag på VVS dagene i dag.

Lillebror vil bli større

VVS-dagene 2016: Baderingen med 19 medlemsbutikker tar nå grep for å øke til 30 butikker i løpet av 2017. Kampanjen startet offisielt under VVS dagene på Lillestrøm i dag. 
Annonse

Tec7 klar for Breeam Nor

VVS-dagene 2016: Tec7 tilfredsstiller nå emisjonskravene til Breeam Nor. Dermed har Relekta oppnådd den såkalte EC1 plus godkjenningen. Dette har markedet etterspurt lenge. Tec7 er det mest solgte limet og fugemassen i Norge, og derfor er denne godkjenningen svært viktig.

Entusiasme for VA-senter

Endelig oppstartsmøte og kick off for de to arbeidsgruppene som skal være med å forme ut innholdet for Nasjonalt kompetansesenter for ledningsteknologi. Entusiasme og et vell av ideer og visjoner preget møtet på Gardermoen tirsdag.

- Skoleeksempel på samspillskontrakt

Rygge ungdomsskole åpnet tre måneder før tiden. - Et «skoleeksempel» av en samspillskontrakt, oppsummerer avdelingsleder Arnbjørn Kulbrandstad i Rambøll i Fredrikstad stolt.
Annonse

Stillingsannonser Nytt om navn Messeguiden Annonsere

Ikke interessert? Meld deg av

Utgiver: Byggfakta DOCU, Værftsgaten 7, Pb 1024, 1510 Moss, Tlf 69 91 24 00