VVS aktuelt Åpne på nettet Annonsere Om VVS Aktuelt Kontakt oss

Hyllet vannbårne løsninger

Ola Elvestuen, leder av Stortingets energi- og miljøkomité, understreket vannbåren varmes viktige rolle i målet om å spare 10 TWh i eksisterende bygg innen 2030 under sitt besøkt på VVS-dagene

En teknologisk nyvinning av de sjeldne

Endelig er den på plass, den største og fremste av sitt slag i Norge – GRUNDFOS Norge sin nye testrigg. Testriggen har en ‘hjerne’ som utfører alle tester og funksjoner og gir oss helt nye muligheter, forteller Geir Magnus Bakken, Servicesjef i Grundfos Norge.
Annonse

Hybridsystem som kan gi plusshus

VVS-dagene2016: Solfangere kombinert med grunnvarme er det mest effektive energisystemet på våre breddegrader, mener svenske Free Energy. På VVS-dagene presenterte firmaet løsningen som kan gjøre en enebolig til plusshus.

Tilsyn med tappearmaturer

Direktoratet starter tilsyn med tappearmaturer i høst.
Annonse

Asplan Viak skal prosjektere Råstølen sykehjem

Sivilarkitekt Christian Irgens som har fulgt og utviklet prosjektet fra skisseprosjekt-stadiet, skal nå også prosjektere det fremtidsrettede sykehjemmet sammen med HENT AS.

Besøksrekord for VVS-dagene

VVS-dagene 2016: 11.003 deltok på VVS-dagene 2016. Det er ny rekord.

Nå må jentene heies fram

Jenter er en ressurs som blir for lite benyttet og som må heies fram i norsk rørbransje. Derfor etableres et eget kvinnenettverk i regi av Rørentreprenørene Norge. Det første jentetreffet ble arrangert på VVS dagene på Lillestrøm torsdag.
Annonse

Stillingsannonser Nytt om navn Messeguiden Annonsere

Ikke interessert? Meld deg av

Utgiver: Byggfakta DOCU, Værftsgaten 7, Pb 1024, 1510 Moss, Tlf 69 91 24 00