VVS aktuelt Åpne på nettet Annonsere Om VVS Aktuelt Kontakt oss
Annonse

– Strømprisen må opp!

– Skal man få fart på fjernvarmemarkedet i Norge, må strømprisene kraftig opp. Hjemme i Danmark er strømmen tre ganger så dyr som hos dere. Da er det ikke så rart at 65 prosent av danske husstander er tilknyttet fjernvarmenettet, smiler Christian Fynsk, prosjekt- og regionsjef i Isoplus.

Velger sorptiv kjøling

Når Olav Thon-gruppen bygger nytt i Youngstorget 3 i Oslo, har man valgt sorptiv kjøling i samarbeid med Hafslund Varme. På Fjernvarmekonferansen presenterte de to selskapene løsningen.
Annonse

Lever godt med gode klimaprodukter

ABK klimaprodukter som i fjor satte ny omsetningsrekord med drøye 373 millioner kroner, lever godt med salg av sine ulike klimaprodukter i et utfordrende norsk klima-marked.

- Gode data er gullet vårt!

- Big data er relevant for vannbransjen, mener Jon Røstum i Powel. Røstum deltok på Teknas konferanse «Fornyelse av ledningsnettt innen VA» i Bergen 31. oktober.
Annonse

Norsk-svensk avtale om vannbehandling

Norske Niprox Technology har inngått en rammeavtale med svenske Comfort-kedjan. Niprox leverer utstyr som fjerner oksygenet i vann som blir brukt i industri og i vannbårne varme- og kjølesystemer. I høst har Niprox levert sitt første anlegg til Sverige.

Bygger Norges mest energieffektive skole

Enova har tildelt Sør-Trøndelag fylkeskommune 21,5 millioner kroner i tilskudd for å realisere nye Heimdal videregående skole og flerbrukshall som et av landets mest energieffektive bygg.

– Kundene vil merke en helt annen slagkraft

Den tradisjonsrike VVS-aktøren Ivar Lærum AS i Oslo kom tidlig i søkelyset når Dalane-baserte Skåland Rør & Industrimontasje ønsket å komme tettere på markedet i Østlandsområdet. Nå er oppkjøpet et faktum.
Annonse

Stillingsannonser Nytt om navn Messeguiden Annonsere

Ikke interessert? Meld deg av

Utgiver: Byggfakta DOCU, Værftsgaten 7, Pb 1024, 1510 Moss, Tlf 69 91 24 00