VVS aktuelt Åpne på nettet Annonsere Om VVS Aktuelt Kontakt oss
Annonse

Lot seg ikke stoppe av grossistene

I flere år kjempet Viega, en av verdens ledende produsenter av installasjonsteknikk, en knallhard kamp for å komme inn som en del av varesortimentet til norske grossister. Den kampen tapte det store konsernet, men nå vinner de likevel markedsandeler.

– Overvannet kan gjøre VA-sektoren mer synlig

Ett år etter at Klima- og miljødepartementet fikk overlevert en offentlig utredning om overvann som problem og ressurs (NoU 2015:16) etterlyses nå Stortingsmeldingen om samme tema.
Annonse

Et nytt Grohe vokser fram

– Vi skal ikke hevde at det er skjedd en forvandling i Grohe Norge etter at selskapet har fått på plass ny ledelse, men det er ingen tvil om at 46-åringen Karol Partyka allerede har lykkes i å skape en glød og stolthet i Grohe-laget.

Fornybar "Trumper" kull i Kina

Selv med usikkerhet i utfallet av det amerikanske presidentvalget la kinesiske myndighet frem sin femårsplan for energiforsyning frem til og med 2020, nå på mandag.
Annonse

Innovasjon og frisk luft i klasserommene

– Takk til de som bestemmer, takk til de som betaler og takk til de som har bygget, sa rektor ved Trosterud skole, Henriette Randsborg til elevene og fremmøtte gjester da det nye ventilasjonsanlegget på skolen offisielt ble innviet fredag.

Årets Grønne Driftkonferanse 2016

Årets Grønne Driftkonferanse 2016 - 16/11 i Oslo. Drifteren har en avgjørende rolle for det totale resultatet i miljøeffektive bygg. Det er i driften de virkelig store besparelsene kan gjøres. Og et riktig driftet bygg gir de mest fornøyde leietakerne.

Ny teknologi fra Lindab

På VVS-dagene i Lillestrøm, 19 til 21. oktober viste Lindab Norge frem sitt siste innovative produkt innen inneklimaløsninger.
Annonse

Stillingsannonser Nytt om navn Messeguiden Annonsere

Ikke interessert? Meld deg av

Utgiver: Byggfakta DOCU, Værftsgaten 7, Pb 1024, 1510 Moss, Tlf 69 91 24 00