VVS aktuelt Åpne på nettet Annonsere Om VVS Aktuelt Kontakt oss

Distriktsansvarlig Sør – Produktsalg

Vi ønsker å styrke vår stab med en ny selger i området Aust Agder, Vest Agder og Rogaland, da etterspørselen etter våre produkter og tjenester vokser i raskt tempo. Dine primæroppgaver vil være å videreutvikle vårt forhandler- og installatørnettverk, med fokus på vårt Purus Line konsept.

Prosjektsalg Øst

Vi ønsker å styrke vår stab med en nyopprettet stilling innen prosjektsalg på Østlandet da etterspørsel etter våre produkter og tjenester øker i raskt tempo. Dine primæroppgaver vil være å utvikle vårt samarbeid med VVS- og rørentreprenører med fokus på vårt industrisluk sortiment.
Annonse

Distriktsansvarlig Vest – Produktsalg

Vi ønsker å styrke vår stab med en ny selger i området Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, da etterspørselen etter våre produkter og tjenester vokser i raskt tempo. Dine primæroppgaver vil være å videreutvikle vårt forhandler- og installatørnettverk, med fokus på vårt Purus Line konsept.

Vil du lede faglige dyktige medarbeidere?

GK Inneklima på Romerike består i dag av ca 60 motiverte og faglige dyktige medarbeidere. På grunn av stor ordreinngang og omorganisering av distriktet søker vi avdelingsleder på service øvre Romerike. Avdelingen består i dag av 11 engasjerte medarbeidere. Du vil ha overordnet ansvar for å organisere, utvikle og ivareta den daglige driften i avdelingen, samt være en motivator for avdelingens ansatte. Bli med på laget for et bedre miljø og skap noe av betydning.
Annonse

Er du vår nye distriktssjef VA?

Har du erfaring med salg/ teknisk arbeid mot rørleggere, grossister, kommuner og entreprenører? Har du i tillegg teknisk bakgrunn og god kjennskap til VA-/VVS-bransjen, da er sannsynligheten stor for at du er den vi er på jakt etter!

Salgsingeniør / Selger

GPA Flowsystem AS søker etter en ambisiøs selger helst med erfaring fra VA/VVS bransjen.

Prosjektleder RØR-Prosjekt

GK er en TotalTeknisk Entreprenør og Servicepartner. Vi tilbyr tekniske installasjoner og rådgivning som bidrar til betydelige energi- og miljøgevinster i kombinasjon med optimal komfort for byggets brukere. Våre løsninger er basert på ledende teknologi, inngående produktkjennskap og flere tiårs driftserfaring. Konsernet GK har ca. 1850 medarbeidere i Norge, Sverige og Danmark og en omsetning på ca. 3 milliarder kroner.
Annonse

Stillingsannonser Nytt om navn Messeguiden Annonsere

Ikke interessert? Meld deg av

Utgiver: Byggfakta DOCU, Værftsgaten 7, Pb 1024, 1510 Moss, Tlf 69 91 24 00