VVS aktuelt Åpne på nettet Annonsere Om VVS Aktuelt Kontakt oss
Annonse

Mange gode grunner til å bli rørlegger

Hvert år trenger Norge 550 nyutdannede anleggs- og VVS rørleggere, og fagsjef for sanitærteknikk i Rørentreprenørene, Are Skaar Nielsen, mener det er mange gode grunner for ungdom å velge dette yrket. En av de store utfordringene er å øke andelen jenter, som i dag er katastrofalt lav.

Statsbygg lanserer Digibygg

Statsbygg skal bygge Norges smarteste bygg – og det blir heldigitalt.
Annonse

Eiermøte og ekstraordinær generalforsamling

Det var godt oppmøte og mange spennende samtaletema på Comfort- Kjedens årlige eiermøte 17.-18. november på Olavsgaard Hotell. I år ble det også holdt ekstraordinær generalforsamling for å innsette ny styreleder.

Dinosauren i byggeprosjektet?

Gjennom to seminarer har jeg nå fått høre at ventilasjonen kan løses ved å åpne vinduene, og at ventilasjonsbransjen er dinosauren som ikke er klar over at ting har endret seg. Hva er det som har ført frem til denne konklusjonen? Og hvordan har vi da klart å «selge luft» i flere tiår?
Annonse

Kim Robert Lisø ny regionsjef i COWI

Kim Robert Lisø (47) går fra stillingen som innovasjonssjef i Skanska Norge til å lede region Bygninger Oslo i COWI.

– Nå må kunnskapen spres!

Avanserte materialer, helt nye måter å bygge på, innovative løsninger og hvordan byggenæringen skal ta dette i bruk, får du informasjon om og svar på i løpet av historiens siste ZEB-konferanse i Trondheim i januar.

Entra og Ruter best på energisparing

Entra og Ruter er vinnerne i LOS Energy Award 2016. Begge har gjennomført omfattende tiltak for å spare energi og viser at det går an å tenke helt nytt i tradisjonelle sektorer som bygg og transport.
Annonse

Stillingsannonser Nytt om navn Messeguiden Annonsere

Ikke interessert? Meld deg av

Utgiver: Byggfakta DOCU, Værftsgaten 7, Pb 1024, 1510 Moss, Tlf 69 91 24 00