VVS aktuelt Åpne på nettet Annonsere Om VVS Aktuelt Kontakt oss
Annonse

Må følge med i timen

PERFEKTE BYGG: Det finnes barrierer og interessemotsetninger i verdikjeden som er et hinder for å nå det perfekte bygg. Det hevdet seniorkonsulent Arvid Aalen i Geberit under sitt foredrag på Perfekte Bygg-konferansen.

Skuffende om brannsikring

VVS-Foreningen har denne høsten gjennomført kurs i brannsikring av ventilasjonsanlegg i flere byer i Norge. Selv deltok jeg, med høye forventninger, på kurset som ble holdt i Sandvika 8. November. Til min overraskelse, viste det seg å være langt fra så nøytralt og faglig oppdatert som man kunne forvente seg av et kurs i regi av bransjeorganisasjonen.
Annonse

Årets beste Bachelor og Master utdelt

På konferansen VA-Jus og NTNU Fakultet for teknologi/Institutt for bygg og miljø ble nylig Rådgivende Ingeniørers Forenings priser til «Årets beste Bachelor-oppgave» og Årets beste Master-oppgave delt ut. Prisene omhandler viktige forhold rundt overvann som er et stadig tilbakevendende tema i samfunnsdebatten.

Niprox-anlegg til nytt datasenter i gruve

Niprox Technology leverer utstyr for behandling av kjølevannet ved en ny internasjonal datalagringsentral i Norge. Datasenteret er under oppbygging inne i en tidligere olivingruve i Lefdal mellom Måløy og Nordfjordeid.
Annonse

– Godtar aldri våtrom vi ikke har sett

Siden 2013 har Norsk Byggekontroll AS gjennomført 1000 uavhengige kontroller. Nå ønsker de at myndighetene utvider kontrollansvaret.

- For diffust om energieffektivisering

Direktør for miljø- og energipolitikk i Byggenæringens Landsforening, Rannveig Ravanger Landet ga honnør til energiminister Tord Lien for hans sterke engasjement og realisering av energimeldingen, men slaktet mye av innholdet under dagens Perfekte Bygg-konferanse på Color Magic.

Fortsatt vekst i byggenæringen

Tall fra BNLs markedsrapport viser en vekst på 4,2 prosent i år. Det er anleggsektoren og bygging av nye boliger som skaper vekst og arbeidsplasser i byggenæringen.
Annonse

Stillingsannonser Nytt om navn Messeguiden Annonsere

Ikke interessert? Meld deg av

Utgiver: Byggfakta DOCU, Værftsgaten 7, Pb 1024, 1510 Moss, Tlf 69 91 24 00