VVS aktuelt Åpne på nettet Annonsere Om VVS Aktuelt Kontakt oss

Sikrer bedre inneklima i miljøbygg

Norconsult påviste at BREEAM-krav til ventilasjon ga dårligere inneklima enn ved bruk av tradisjonelle, norske ventilasjonsløsninger. Funnene har ført til en endring i BREEAM-regelverket.

Utfordrer grossistmarkedet

TECE og Tapwell åpner nytt felles hentelager i Trondheim. – Målet er fortsatt vekst gjennom å utnytte felles synergier, forteller markedssjef i Tapwell, Leif-Erik Haaland.
Annonse

NRF Databasen bekrefter lederposisjonen

NRF Databasen befester sin lederposisjon som leverandør av vareinformasjon og dokumentasjon til bransjens aktører. Den nye versjonen som ble lansert 5. desember er betydelig forbedret og gir en effektiv brukeropplevelse med høy nytteverdi.

ISH vil fremme innovasjon

Konkurransen Design Plus i regi av ISH belønner gode produkter og løsninger som tilbys av selskaper som deltar på verdens største VVS-messe i Frankfurt. En rekke firmaer har allerede lagt inn sine søknader i forkant av ISH-messa i mars 2017.
Annonse

Én radiator på hele etasjen

Hva skjer med komforten når vi forenkler oppvarmingen i en superisolert bolig, slik at vi bare har én radiator per etasje?

Norkart digitaliserer kommune-Norge

Prosjektet går ut på å digitalisere byggesaksprosessen fra A – Å, samt sørge for at Norge får analysemuligheter og totaloversikt over offentlig og private vann- og avløpsledninger.

Skal planlegge Norges smarteste bygg

Nå er det klart hvem som skal lede arbeidet med Norges første heldigitale bygg – Digibygg.
Annonse

Stillingsannonser Nytt om navn Messeguiden Annonsere

Ikke interessert? Meld deg av

Utgiver: Byggfakta DOCU, Værftsgaten 7, Pb 1024, 1510 Moss, Tlf 69 91 24 00