VVS aktuelt Åpne på nettet Annonsere Om VVS Aktuelt Kontakt oss

Signerte kontrakter for en milliard

Torsdag 15. desember signerte byggherredirektør i Statsbygg, Synnøve Lyssand Sandberg, kontrakter for Prosjekt Nytt Nasjonalmuseum på nesten en milliard kroner.

Innovativt fra Skanska

Skanska skal utvikle nye løsninger for energiforsyning i nullenergibygg. ENERGIX-programmet i Forskningsrådet gir støtte til 29 nye innovasjonsprosjekter for miljøvennlig energi.
Annonse

- Nye virkemidler må til

- Siden Enova ikke har fått noen konkrete energisparingsmål på bygg, må regjeringen komme med nye kraftige virkemidler for å nå målet om 10 TWh sier Guro Hauge, fagansvarlig i ZERO.

Ny generasjon GOLD

Swegon følger nøye med på utviklingen i både ventilasjonsbransjen og verden for øvrig, og for å møte fremtidens krav til energieffektivitet, fleksibilitet og komfortkrav lanseres nå en helt ny generasjon av GOLD-aggregater.
Annonse

Fokus på klimasmarte kuldeanlegg

Miljødirektoratet avholder, i samarbeid med bransjeforeningen VKE, en nasjonal konferanse om klimasmarte kuldeanlegg den 9. mars i Miljødirektoratets lokaler på Helsfyr i Oslo.

Vidar Skoglund blir ny adm.dir. i Comfort

- Etter en lengre ansettelsesprosess hvor Comfort har vurdert en rekke sterke kandidater falt valget til slutt på Vidar Skoglund, sier Styreleder i Comfort – Kjeden AS Stig Fylling.

Varme og kjøling til nye Munchmuseumet

Kultur- og idrettsbygg Oslo KF har signert kontrakt med Hafslund Varme AS om leveranse av termisk energi, varme og kjøling til to av Oslos nye signalbygg – Deichmanske hovedbibliotek og nytt Munchmuseum i Bjørvika.
Annonse

Stillingsannonser Nytt om navn Messeguiden Annonsere

Ikke interessert? Meld deg av

Utgiver: Byggfakta DOCU, Værftsgaten 7, Pb 1024, 1510 Moss, Tlf 69 91 24 00