A. Bergli inngår avtale med Ecoforest

 
A. Bergli inngår avtale med Ecoforest
I dag er Arne Bergli AS en totalleverandør som leverer komplette varme og tappevannsanlegg til bolig og næringsbygg over hele landet. Flere og flere ser fordelen med å kjøpe alt fra en leverandør og med varmepumper fra Ecoforest som er framtidens varmepumper vil vi kunne tilby komplette anlegg med varmepumpe, tappevannsystem og gulvvarme/viftekonvektorer/radiatorer som varmeavgivere.

Flere og flere ser fordelen med å kjøpe alt fra en leverandør og med varmepumper fra Ecoforest som er framtidens varmepumper vil vi kunne tilby komplette anlegg med varmepumpe, tappevannsystem og gulvvarme/viftekonvektorer/radiatorer som varmeavgivere.

Ecoforest leverer væske/vann og luft/vann varmepumper med inverterstyrte kompressorer i 1x230 og 3x400Volt. Absolutt alt er ferdig montert og koplet fra fabrikk med 6 rørstusser på toppen der rørleggeren kopler seg til. Både kompressor og sirkulasjonspumper reguleres trinnløst helt ned til under 20 % av oppgitt maks effekt. Reguleringsområdet for den minste modellen er fantastiske 1 – 9 KW. Det betyr at ekstern akkumulatortank som mange av konkurrentene anbefaler er overflødig. Ecoforest leveres enten med innbygd varmtvannsbereder eller for tilkopling til ekstern varmtvannsbereder.

Pumpene har innbygd energi/strømmåler for avlesning av COP og SCOP for hver måned/år.
Energimåleren er godkjent av Enova for tilskudd på kr. 10000,- og i tillegg kan man få kr. 20000,- i tilskudd for varmepumpen. Pumpene leveres i fire modeller, valgfritt med og uten el-kolbe, passiv og aktiv kjøling.
I tillegg kan pumpene leveres med hetgassveksler (opptil 22 kW) hvor man kan få en tappevarmvannstemperatur på 70 grader uten å bruke elektrisk tilskudd.

Med denne produseres tappevarmvann (70°) og golvvarme (35°) samtidig, en unik løsning som er enestående på markedet. Væske/vann pumpene leveres i følgende modeller og størrelser:
▪ 1-9kW (1×230/400V), 3-12kW (1×230/400V), 5-22kW (1×230/400V),
▪ 12-40kW (400V), 15-70kW (400V) og 25-100kW (400V)
▪ Luft/vann 3 -12kW (1×230/400V).

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår