A. Bergli inngår avtale med Ecoforest

 
A. Bergli inngår avtale med Ecoforest
I dag er Arne Bergli AS en totalleverandør som leverer komplette varme og tappevannsanlegg til bolig og næringsbygg over hele landet. Flere og flere ser fordelen med å kjøpe alt fra en leverandør og med varmepumper fra Ecoforest som er framtidens varmepumper vil vi kunne tilby komplette anlegg med varmepumpe, tappevannsystem og gulvvarme/viftekonvektorer/radiatorer som varmeavgivere.

Flere og flere ser fordelen med å kjøpe alt fra en leverandør og med varmepumper fra Ecoforest som er framtidens varmepumper vil vi kunne tilby komplette anlegg med varmepumpe, tappevannsystem og gulvvarme/viftekonvektorer/radiatorer som varmeavgivere.

Ecoforest leverer væske/vann og luft/vann varmepumper med inverterstyrte kompressorer i 1x230 og 3x400Volt. Absolutt alt er ferdig montert og koplet fra fabrikk med 6 rørstusser på toppen der rørleggeren kopler seg til. Både kompressor og sirkulasjonspumper reguleres trinnløst helt ned til under 20 % av oppgitt maks effekt. Reguleringsområdet for den minste modellen er fantastiske 1 – 9 KW. Det betyr at ekstern akkumulatortank som mange av konkurrentene anbefaler er overflødig. Ecoforest leveres enten med innbygd varmtvannsbereder eller for tilkopling til ekstern varmtvannsbereder.

Pumpene har innbygd energi/strømmåler for avlesning av COP og SCOP for hver måned/år.
Energimåleren er godkjent av Enova for tilskudd på kr. 10000,- og i tillegg kan man få kr. 20000,- i tilskudd for varmepumpen. Pumpene leveres i fire modeller, valgfritt med og uten el-kolbe, passiv og aktiv kjøling.
I tillegg kan pumpene leveres med hetgassveksler (opptil 22 kW) hvor man kan få en tappevarmvannstemperatur på 70 grader uten å bruke elektrisk tilskudd.

Med denne produseres tappevarmvann (70°) og golvvarme (35°) samtidig, en unik løsning som er enestående på markedet. Væske/vann pumpene leveres i følgende modeller og størrelser:
▪ 1-9kW (1×230/400V), 3-12kW (1×230/400V), 5-22kW (1×230/400V),
▪ 12-40kW (400V), 15-70kW (400V) og 25-100kW (400V)
▪ Luft/vann 3 -12kW (1×230/400V).

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår