ABK-Qviller med nytt regionskontor

 
ABK-Qviller med nytt regionskontorBildet: Her er laget som bemanner ABK-Qviller sitt nye regionskontor, Viken
Det nyåpnede regionskontoret skal dekke Oslo, Akershus, Buskerud og Østfold, som utgjør Viken fra 2020.

Fra før har ABK-Qviller regionskontor i Bodø, Bergen, Hamar, Stavanger, Trondheim og Tønsberg.

– Våre regionskontorer har vært en suksess, og derfor etablerer vi nå et regionskontor som dekker Oslo/Viken, sier salgsdirektør Andreas Kvamme i ABK-Qviller, i en pressemelding.

Gøran Andersen er ansvarlig for det nye regionskontoret. 

– Med det nye kontoret kan vi gi tettere og mer personlig oppfølging i alle ledd, fra salg og prosjektering til support. I tillegg tror jeg det er positivt for kundene å forholde seg til faste kontakter. Tidligere forholdt kunder i regionen seg til lokale salgsansvarlige, og firmaets sentrale prosjektavdeling, sier Andersen.

Kirsti Klamo er en av tre prosjektingeniører som går fra prosjektavdelingen til det nye regionskontoret.
- Vi tror dette blir et pluss for kundene våre. Målet er å få tettere kundekontakt, og forhåpentligvis mer tid og kapasitet til å følge opp prosjektene. Ansvaret for oppfølging ligger hos ABK-Qvillers regionskontor. Kanskje blir det også bedre muligheter for oss prosjektingeniører til å være med ut og møte kunder og se på anlegg, tror Klamo.

Sistemann på prosjekteringslaget, salgsingeniør Steffen Stenseth, kom inn etter fusjonen mellom ABK og Theodor Qviller AS. Totalt får regionskontoret nå fire prosjektingeniører. 
– For våre kunder betyr det bedre tilgang på prosjektressurser. For vår del vil det bli lettere å styre og prioritere prosjekter når vi vet hvilken kapasitet vi har. Det er positivt at ressursene desentraliseres også for Oslo/Viken. Vi blir mer tilgjengelige for forhandlerne når de kan komme inn på vårt kontor, sier Stenseth avslutningsvis i pressemeldingen. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår