Advokat

 
Advokat
GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner med ekspertise innen elektro, ventilasjon, rør, byggautomasjon, energi, sikkerhet og kulde. Våre mer enn 3000 ansatte i Norge, Sverige og Danmark tar hånd om alt av teknikk i bygg, fra prosjektutvikling og installasjon til drift og vedlikehold. GK Gruppen har en omsetning på over 5 milliarder kroner.

Arbeidssted: GK Norge AS Oslo
Søknadsfrist: 22.02.2018
Referanse: Advokat, Oslo
Kontaktperson: Jan Arild Wathne, Administrerende direktør, tlf. 974 11 121
Bård Scheie, Direktør HR/HMS, tlf. 951 14 760

GK Norge AS ble opprettet i 2016 som en konsernoverbygning for selskapene GK Inneklima AS, GK Elektro AS, GK Rør AS og nyopprettede GK Sikkerhet AS. Vi er en teknisk entreprenør og driftspartner innen fagene ventilasjon, byggautomasjon, kuldeteknikk, rør, elektro og sikkerhet. I løpet av de senere år har selskapet vokst til å bli en av Norges største bedrifter innen våre fag- og forrentningsområder.

Vi søker nå en Advokat med hovedansvar for kontrakt og entreprise

Med vår sterke vekstambisjon søker vi nå en advokat til å lede og videreutvikle arbeidet med å profesjonalisere selskapet innen flere juridiske områder men med klar hovedvekt på utvikling av kontrakter og forhandling av kontraktsforhold knyttet til tilbud og leveranser av større tekniske entrepriser og knyttet til gjennomføring og sluttoppgjør.

Vi ser etter deg med noen års erfaring fra en byggentreprenør eller en teknisk entreprenør, eller som ansatt hos advokatfirma. Du har inngående kjennskap til standardene som brukes mellom entreprenører i byggebransjen. Du er faglig og strategisk sterk, kommersielt innstilt og liker å jobbe i team med andre flinke folk.

Søknader behandles fortløpende og søkere med relevant bakgrunn innkalles til intervju. Kvinner oppfordres til å søke. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Vi kan tilby:

  • En nyopprettet og interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi
  • Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter
  • Gode systemer for prosjekt- og økonomistyring
  • Konkurransedyktige betingelser
Søk på stillingen her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle