AF Gruppen foretar endringer i konsernledelsen

 
AF Gruppen foretar endringer i konsernledelsenAF Gruppen
AF Gruppen foretar endringer i konsernledelsen med effekt fra 21. september 2020. Endringene kommer kort tid etter at Amund Tøftum tiltrådte som ny konsernsjef den 24. august.

- AF Gruppen har en kultur for kontinuerlig endring, og vi må tilpasse oss nye behov og muligheter. Ambisjonen er å sikre kontinuitet, samtidig som vi rigger oss for å ta nye steg ved inngangen i en ny strategiperiode. Vi er godt posisjonert for videre lønnsom vekst, og jeg gleder meg til å jobbe tett med denne gruppen fremover, sier Amund Tøftum, konsernsjef i AF Gruppen.

AF er et prosjektbasert entreprenør- og industrikonsern og opprettholder sine syv operasjonelle virksomhetsområder: Anlegg, Bygg, Betonmast, Eiendom, Energi og Miljø, Sverige og Offshore. Det foretas samtidig endringer innad i de ulike porteføljene for enkelte av virksomhetsområdene.

Ny konsernledelse i AF Gruppen består av følgende personer fra 21. september:

  • Amund Tøftum, konsernsjef
  • Sverre Hærem, Konserndirektør Finans/CFO
  • Ida Aall Gram, Konserndirektør Eiendom, Kommunikasjon og HR
  • Geir Flåta, Konserndirektør Anlegg og Offshore
  • Bård Frydenlund, Konserndirektør Sverige og Betonmast
  • Eirik Wraal, Konserndirektør Bygg, Energi og Miljø
  • Tormod Solberg, Konserndirektør Bygg

Arild Moe går ut av konsernledelsen og tiltrer den nyopprettede stillingen som Direktør for Kvalitet.

Tormod Solberg er ny i konsernledelsen og har jobbet i AF Gruppen de siste 14 årene. Han kommer fra stillingen som økonomidirektør i AF Bygg Oslo, og var sentral i etableringen av konsernets modell for risikostyring. Han har bakgrunn som prosjektleder i ABB og som konsulent i PWC.

– Jeg gleder meg til å bidra i en ny rolle, ikke minst fordi vi snart går inn i en ny strategiperiode som skal danne et solid fundament for konsernets prioriteringer de neste fire årene. Blant våre fremste mål er å forsterke konkurransekraften og bidra til å løse sentrale samfunnsutfordringer samtidig som vi forsterker vår gode kultur, sier Tormod Solberg, påtroppende Konserndirektør for bygg.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår