AFRY styrker seg på samfunnskritisk område

 
AFRY styrker seg på samfunnskritisk områdeBildet: F.v.: Frode Wiggen, avdelingsleder VA; Steffan Myrvoll, seniorrådgiver VA; Vidar Figenschou, seniorrådgiver VA og Fernando Perez-Fernandez, seksjonsleder VA.
AFRY har ansatt Vidar Figenschou og Steffan Myrvoll for å øke kapasiteten innen VA-teknikk, på grunn av økt etterspørsel etter bistand for overvannshåndtering.

- Åpning av lukkede bekker og rensing av overvann er noen av tiltakene vi jobber med, i tillegg til å håndtere problematikken rundt et aldrende ledningsnett, sier Fernando Perez-Fernandez, seksjonsleder VA og miljø i Trondheim i en pressemelding.  

Vidar Figenschou og Steffan Myrvoll vil begge arbeide ut fra AFRY’s kontor i Trondheim. Figenschou har over 25 års erfaring innenfor VA faget, både som rådgiver og prosjektleder ved Kommunalteknikk i Trondheim kommune.

– Da AFRY kom på banen ble jeg fort interessert på grunn av miksen av oppgaver med beskrevne entrepriser og totalentrepriser. I tillegg får jeg bidra og påvirke løsningsvalg i tidlig fase, sier Figenschou.

Myrvoll har 14 års erfaring som rådgiver innenfor kommunale vann- og avløpsanlegg og samferdsel. Hovedfokuset hans er på overvannshåndtering, flom og skredsikring.

– Jeg synes det er givende å jobbe med totalentrepriseprosjekter hvor rådgiver, entreprenør og byggherre jobber sammen for å finne de beste løsningene. I AFRY får jeg også selv mulighet til å utvikle meg videre innenfor VA-faget, sier Myrvoll.

Figenschou og Myrvoll blir en del av et VA-team på 33 medarbeidere.

– Vårt kompetente fagmiljø er i vekst og det gjør at vi kan ivareta alt fra store totalentrepriser på infrastruktur til det lokale markedet med mindre detaljprosjekter, sier Frode Wiggen, avdelingsleder i Transportation i AFRY.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår