Ahlsell åpner i Ski

 
Ahlsell åpner i SkiBildet: (f.v.) Frode Restad, Joakim Melby Olsen og Lars Erik Finne i Ahlsell Norge AS.
Ahlsell girer opp for å vinne kampen om kundene og åpner ny butikk i Ski, for profesjonelle kunder.

Butikkåpningen i Ski er en del av konsernets vekststrategi for å øke både tilgjengelighet og service i lokalmarkedene.

- Målet er å bli markedsleder innen alle konsernets produktområder. Dette oppnås både gjennom organisk vekst og oppkjøp. Ahlsells kunder har etterlyst en butikk i området i mange år, sier butikkdirektør Lars Erik Finne.

– Folloregionen, med Ski som plassering, er en spennende region i vekst. Det er mye aktivitet i området og dermed et potensiale for å etablere en butikk. I tillegg har den lokale forankringen og nærheten til kunden alltid vært viktig for oss. Derfor er vi både stolte og glade for endelig å kunne invitere fagmenn fra Follo-distriktet til vår nye fullsortimentsbutikk i Ski, sier Finne.

I tillegg til nesten 10.000 varer i butikken får kundene tilgang til 55.000 lagerførte varer fra ledende leverandører fra selskapets sentrallager på Gardermoen. Som Nordens største tekniske handelsselskap og eneste flerfaglige leverandør, er Ahlsell dermed et mer miljøvennlig valg ettersom fagmenn får hele leveransen på én sending ut i butikken og ut på prosjektene.

Ahlsell tilbyr profesjonelle brukere markedets bredeste sortiment av installasjonsprodukter, verktøy, arbeidsklær og personlig verneutstyr innen VVS, VA, Elektro, Bygg og Industri. Ideen har alltid vært å skape effektiv handel med et bredt utvalg av produkter til fagmannen. Som den eneste flerfaglige
leverandøren ønsker de at butikkene også skal fungere som en faglig arena der man kan møte kompetente medarbeidere og dyktige håndverkerkollegaer.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår