Ahlsell åpner «kjøpesenter» for Bærumsproffen

 
Ahlsell åpner «kjøpesenter» for BærumsproffenBildet: Dette er noen av de som møter fagfolkene som tar turen innom den nye butikken. Barinder Singh Virk, Marie Anette S. Irgens og Marcin Baczek.
7. mai legger Ahlsell ned sin eksisterende avdeling i Bærum, og åpner dørene til en dobbelt så stor fullsortimentsbutikk i nabobygget.

Innenfor dørene til nye Ahlsell på Rud i Bærum møter kundene 1800m2 fullspekket med installasjonsmateriell, verktøy, arbeidsklær, verneutstyr, med mer. Ved å tilby et bredt produktsortiment for både rørleggeren, elektrikeren og byggmesteren, gjør Ahlsell det enklere å være fagmann.

– Jeg ser frem til å få en ny og fresh butikk som gjør det enklere for håndverkeren å finne fram til det de trenger. Nå får vi også inn VVS som en del av sortimentet, og det gjør at vi endelig kan tilby alt på samme sted, sier salgssjef for VVS i Oslo og Akershus, Ole-Magnus Småriseth, i en pressemelding.

– Det gjør at det er et stort behov for noen som er lokalt tilstede i proffmarkedet, slik vi er. Jeg ser også frem til at vi skal kunne tilby fullt sortiment innen VVS. Det har vært noen kunder som har gått skuffet ut igjen, men det blir det slutt på nå, smiler han.

Også innen elektro blir det bedre å være kunde i den nye butikken. Tidligere har de ikke hatt plass til mer enn omlag 70 % av sortimentet.

– Vi skal bli nummer én på våre fagfelt i dette distriktet. Her skal du komme inn og få en god opplevelse og god hjelp av fagfolk i alle posisjoner. Vi kan dessuten ha et større fagmiljø inn her og arrangere minimesser, kurs og opplæring, sier salgssjef for elektro Geir Helge Busch.

– Folk synes det er positivt å stikke innom oss og mange kommer for å ta en kopp kaffe eller spise matpakka si sammen med andre fagfolk. Det kommer vi til å legge enda bedre til rette for i den nye butikken, avslutter butikksjef Marie Anette Irgens.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår